Kidsproofplus.nl blogAlle blogs

Kinderfeestje popcontact

26 oktober
Wat is het fijn als je een geschikt kinderfeestje kunt vinden, waar kinderen met een beperking een verjaardag om nooit te vergeten beleven! Wij kregen een heel leuk bericht met een gedeelde ervaring binnen over het kinderfeestje Popcontact!
Popcontact
"Op de website van Kidsproofplus zocht ik naar een leuke en geschikte invulling voor het kinderfeestje van onze dochter met een meervoudige beperking. In tijden van corona maakt het vinden van iets passends het extra lastig.

Ik kwam bij Popcontact terecht en al snel had ik e-mailcontact met Anke, de poppenspeelster. Anke denkt mee over de geschiktheid van de verschillende voorstellingen die ze speelt voor ons groepje kinderen. Ze stelt goede vragen over de kinderen die op het feestje komen om zo een goed beeld te krijgen van mogelijkheden en beperkingen.
We komen uit op de voorstelling "Poetsen met Rifka".

Gelukkig werkt het weer genoeg mee om met zijn allen buiten te zitten, wel zo fijn in tijden van corona. Anke is ruim op tijd aanwezig en zet alle spulletjes alvast klaar terwijl wij taart eten. Tijdens de voorstelling voelt Anke goed aan wat een kind fijn vindt aan contact en aandacht. Ze observeert en zet elk kind op een prettige manier in de aandacht en de jarige net wat meer! 

Al duurt de voorstelling eigenlijk ruim driekwartier, Anke weet de kinderen een uur te boeien met een leuk verhaal en humor; kortom heel fijn poppentheater! Het is zeker voor herhaling vatbaar, bij een volgende verjaardag zullen we zeker overwegen om weer een voorstelling van Popcontact te boeken."

TIP: doe zelf ook inspiratie op bij onze Kinderfeestjespagina

Wil jij ook jouw ervaring met een feestje of uitje delen? Laat het ons weten via de contactpagina!
Naar de website