Kidsproofplus.nl blogAlle blogs

Simpele, vrolijke knutselideetjes voor thuis

20 april
Nu we met zijn allen thuis zitten kun je niet genoeg inspiratie krijgen voor dingen die je thuis kunt doen. Daarom heeft Mrs. Jym in deze blog 5 knutselideetjes voor je op een rij gezet om thuis te kunnen maken!
De lente is in volle gang en daar horen vrolijke leuke knutsels bij. Denk bijvoorbeeld aan bloemetjes of mooie dieren!

Print de lege templates uit om ze vervolgens helemaal naar je eigen smaak in te kleuren. Plak ze daarna aan elkaar en tadaaa, je hebt iets super vrolijks geknutseld! Hier zijn de 5 leuke knutselideetjes:

1. Bloemetjes


Vouw een groen papiertje zo dat je er een cilinder van maakt. Knip en allemaal korte stukjes in en gebruik het als de stelen van de bloemen. Dat komt er zo uit te zien:2. Een vrolijke pauwKleur beide templates in zoals jij het wil en plak daarna de veren achter de vrolijke pauw! Dat komt er zo uit te zien:3. Verf regenboogjeKleur het regenboogje in met verf (of met stift, dat kan ook), knip onderin vier gaatjes waar je touwtjes doorheen kan rijgen en hang zo de wolkjes aan de onderkant van de regenboog!4. Superman


Kleur de verschillende onderdelen in zoals een echte superman. Plak ze aan elkaar zoals hieronder op de foto en tada: je bent klaar om de wereld te redden met superman!5. Zeemeermin


Wil je liever iets maken van meer meisjes-achtig is? Of hou je gewoon heel erg van zeemeerminnen? Kleur dan deze template in en plak de onderdelen aan elkaar zoals op de foto hieronder. Hoe schattig ziet dat eruit?!Heel veel knutselplezier!