Kidsproofplus.nl blogAlle blogs

Educatieve TV

18 maart
Het is een wat onzekere tijd nu met het Corona-virus, wat veel vragen oproept. Ook voor kinderen natuurlijk!
Om ouders en docenten te ontzorgen en kinderen toch de mogelijkheid te geven iets te leren, biedt NPO Zapp een breed scala aan leerzame programma's! Nieuw is de liveshow Zapplive Extra, waarin je vragen kunt stellen en les krijgt van experts! 

Gebarentolk
Het educatieve live-programma Zapplive Extra wordt vanaf vandaag voor dove en slechthorende kinderen voorzien van een gebarentolk. De uitzending is te zien op het YouTube-kanaal van NPO Zapp. Zapplive Extra met gebarentolk is van 13.00 tot 15.30 uur te zien op het YouTube-kanaal van NPO Zapp.


Het live-programma is een alternatief lesrooster dat elke middag aanhaakt bij educatieve Zapp-programma's, zoals onderstaanden:

13.00 uur Studio Snugger

13.15 uur Zappsport

13.30 uur De Smerige Quiz

14.00 uur Willem Wever

14.25 uur Welkom bij de Romeinen

14.50 uur De dodelijkste 60

15.15 uur Freeks wilde wereld

Zapplive Extra wordt vanaf woensdag 18 maart elke doordeweekse dag van 13:00 tot 15:30 uur uitgezonden op NPO Zapp en NPO Start. Je kunt al jouw vragen stellen, die beantwoordt zullen worden door mensen die er veel vanaf weten. Wat wil jij heel graag weten? 

Om 15.30 uur zenden ze iedere dag een film uit met Zappbios.

Zoek je de programma's die ze dagelijks/wekelijks op school kijken? Goed om te weten dat er natuurlijk ook Schooltv is. Ik zag net dat er ook veel hele korte filmpjes op staan met mooie instructies en dat je kunt filteren op leeftijd!

Zie de website van schooltv voor meer informatie.

Tip: neem ook een kijkje op onze blog met 25 dingen die je buiten nog kunt doen