Kidsproofplus.nl blogAlle blogs

Deze lockdown uitjes heb je nog niet gedaan dit jaar!

26 februari
Wandelen, check. Koffie-to-go, check. Heb je alle coronaproof gezinsuitjes buiten de deur al gehad? In dit lijstje vind je nog meer orginele tips met lockdown uitjes die je in 2021 vast nog niet hebt gedaan!
Eropuit met kinderen in coronatijd

Wat te doen met kinderen tijdens de lockdown 2021?

Na bijna een jaar van coronamaatregelen zijn de meeste coronaproof uitjes wel de revue gepasseerd. Ben je toe aan wat nieuwe inspiratie? Check hieronder vier ideeën om dit weekend te doen met het gezin. Veel plezier!

1. Een rondje stad

Een dagje stad is nu misschien niet het eerste waar je aan denkt. Maar sinds de lockdown zijn er in veel steden toffe stadswandelingen, fietstochten en speurtochten te vinden voor gezinnen. Met de Geocaching app wandel je langs alle mooie routes in jouw stad. Onderweg kom je natuurlijk leuke koffie-to-go-plekjes tegen. Wel zo lekker!

2. Speurtocht met de auto

Ga lekker een dag de hort op met de auto. Dit keer is niet de bestemming maar de reis het uitje. Wat dacht je van een escapetocht vanuit je eigen autopuzzeltocht langs mooie plekjes in ons kikkerland? Weer eens wat anders én helemaal coronaproof natuurlijk.
3. Het water op

Vanaf 1 maart kun je op veel plekken weer een bootje huren. Een verfrissende afwisseling na al die donkere dagen. En laat je vooral niet afschrikken door het wisselvallige weer in het vroege voorjaar. Een goede regenjas of paraplu is het halve werk. Daarvoor is de HEMA altijd onze go-to winkel.

4. Afhaal-plezier

De koffie-to-go kennen we nu wel. Maar dat verwenmomentje buiten de deur wil je toch niet missen in deze thuisblijftijden. Zoek daarom eens een afhaaltentje op met een unieke menukaart. Van pannenkoeken tot kaiserschmarrn en van ijsjes tot glühwein! Op onze themapagina Uit eten vind je lekkere toegankelijke restaurantjes met regelmatig glutenvrije opties, die steeds vaker afhaalopties aanbieden!

Benieuwd naar meer inspiratie voor dit weekend. In onze Uitagenda vind je de nieuwste tips en initiatieven. Ook in deze tijd! Klik voor de Uitagenda op de roze button!

TIP: Heb jij je al ingeschreven voor de Kidsproof nieuwsbrief, vol toffe inspiratie voor kids?


Naar de website