Kidsproofplus.nl blogAlle blogs

Schminkblog van Samera Pronk van SweetArtZZ: Een sierlijk (Frozen) masker!

13 november
Sta je nou ook vaak op evenementen lang in de rij voor dat mooie schmink kunstwerkje? Wees slim en leer het gewoon zelf en wordt een supermom!!
Frozen masker
Wat heb je nodig?

• Schmink los wit
• Rainbowcake Cool Breeze
• Een sprayflacon
Spons in houder
Vlinderspons
Moppenspons
• Een basispenseel #4 of #5
• Een outliner penseel #1 of #2
Schminksjabloon IJssterren
Glitterpuff



Aan de slag!
1. Spray de witte schmink nat en dep met de spons in houder in de schmink en dep hiermee het begin van de basis (ondergrond) op een stukje voorhoofd, neus en ogen.
2. Spray vervolgens de Rainbowcake Cool Breeze nat en vul de vlinderspons met schmink.
3. Dep de schmink op het gezicht in de vorm van een masker.
4. Trek met de witte schmink en het basispenseel de lijnen, begin in het midden. Maak (om het spannend te maken) gebruik van lijn die zowel dik als dun zijn en baken de basisschmink (die je met de rainbowcake gemaakt hebt) af met lijnen.
5. Werken met een sjabloon;
     o Spray de witte schmink nat en vul de moppenspons met schmink (de spons moet haast aan de schmink blijven plakken, zo droog).
     o Plaats het sjabloon op het punt waar jij wilt dat de afbeelding komt en houdt deze goed gespannen op de huid.
     o Begin met de moppenspons zachtjes op het sjabloon te deppen (je kunt beter te weinig schmink aan je spons hebben dan te veel) en blijf deppen totdat je tevreden bent.
6. Maak je design af door stipjes, sterretje en druppels toe te voegen waar je wilt. Voor het fijnere werk gebruik je de outliner penseel.
7. Voeg (indien gewenst) glitters toe
8. Klaar om Carnaval te gaan vieren ??!

Wil jij genoemde of andere schminkspullen aanschaffen? Kijk dan eens in de webshop van SweetArtzz en bestel ze online of kom langs!

Wil jij goed leren schminken onder leiding van een professionele grimeuse? Kom naar een van de leuke, leerzame workshops van SweetArtZZ!