Kidsproofplus.nl blogAlle blogs

Speelgoed van het Jaar 2022 is bekend!

6 oktober
De feestdagen komen eraan en de speelgoedfolders vallen weer op de mat. Maar help, welk speelgoed is nu écht leuk? Ken je het label 'Speelgoed van het Jaar'? Mooi, goed en verrassend speelgoed dat is geselecteerd door een vakjury. De jury heeft in maar liefst 15 categorieën het winnende speelgoed gekozen. Van peuterspeelgoed tot actiefiguren en van pluche knuffels tot familiespellen.
Een beetje hulp bij een verlanglijstje kan zeker geen kwaad. De jury van Speelgoed van het Jaar heeft een paar pareltjes op een rijtje gezet. Psst: wij hebben de winnaars al gezien en er meerdere op het lijstje gezet! >>> Bekijk de winnaars Speelgoed van het Jaar 2022.

Publieksprijs: stem & win!
We zijn benieuwd naar jouw winnaars. Stem mee en breng bij een of meer categorieën een stem uit op jouw favoriet. Het artikel met de meeste stemmen wint de Publieksprijs, en jij maakt kans om speelgoed te winnen!

Win met de hele school!
Ook scholen kunnen meedoen aan de verkiezing. Wat vinden jullie het allerbeste speelgoed? Ga stemmen en selecteer jouw school. De vijf scholen met de meeste stemmers winnen al het winnende speelgoed van 2022! 

Week van het Speelgoed
Van 15 t/m 28 oktober is het zover: de Week van het Speelgoed! Duik tijdens de herfstvakantie de speelgoedwinkel in en ontdek alle winnaars van Speelgoed van het Jaar! Wie weet kun je het gelijk uitproberen.

Speelgoed van het Jaar
De titel 'Speelgoed van het Jaar' wordt niet zomaar uitgereikt. Een vakjury heeft alle ingezonden stuks getest en beoordeeld. Want goed speelgoed is: Veilig, origineel (geen namaak), veel speelplezier en zo duurzaam mogelijk!

Hieronder staan dé 15 categorieën van Speelgoed van het Jaar!

Spellen & Buitenspelen
Zoals jullie inmiddels weten zijn wij gek op spellen. Speelgoed van het Jaar heeft maar liefst 5 categorieën met spellen. Familiespellen en Familiespellen (10+) om gezellig samen te spelen. De Kinderspellen en Buitenspeelgoed, waarmee kinderen zelf aan de slag kunnen en de Kennerspellen, waar je echt even in moet duiken!

Creëren & Ontdekken
Wij kenden het nog niet: Kidult, leuk voor kids én volwassenen. Stiekem willen wij ook aan de slag met Knutsel & CreatiefWetenschap & Educatie is bij ons thuis een andere favoriet. En natuurlijk mag Duurzaam niet ontbreken in deze tijd! Als laatste Bouw & Constructie. We hebben echt tof speelgoed ontdekt in het rijtje!

Speelgoed voor alle leeftijden
Ontwikkelen en interesses ontdekken begint al jong. Speelgoed voor Peuters, knuffelbare Pluche en de leukste Poppen werden beoordeeld door de vakjury. Maar natuurlijk mogen ook de Actiefiguren en Voertuigen niet ontbreken in de speelgoedkist. Dus race naar de site en check al het Speelgoed van het Jaar!

Wat is jouw favoriete speelgoed?
Klik op de roze button en breng een stem uit op jouw favoriet in één of meer categorieën. Wij hebben al even gestemd en het werkt super makkelijk. Zo maak je ook nog eens kans op het winnen van speelgoed naar keuze, wie wil dat nou niet?!Winnaars van de Publieksprijzen worden bekend gemaakt op 8 november.

Veel speelplezier!
Naar de website