Kidsproofplus.nl blogAlle blogs

Thuis knutselen met Bison Kids!

23 december
Vanwege de strenge lockdown zitten we allemaal thuis tijdens deze kerstvakantie. Wil je niet dat je kids urenlang alleen maar achter een scherm zitten? Ga dan creatief aan de slag door te knutselen!
Knutselen met Bison Kids tijdens de lockdown
Bison Kids neemt je mee in een creatieve knutsel gekke wereld waar de mogelijkheden eindeloos zijn. Met onze handen, fantasie en een beetje lijm kunnen we écht alles maken. Wil je alle ideeen op een rij? Check dan de websitebutton!Knutselen met Bison Kids

Op Bison Kids vind je super leuke knutsels. En handig, je kunt ze maken met dingen die je al in huis hebt, zoals wc-rollen, een plastic fles & lege blikjes. Hoe je deze leuke knutsels maakt? Dat wordt uitgelegd in de verschillende video’s. Er is ook een stappenplan van elke knutsel die je kunt downloaden, handig!

Wij gaan dit weekend aan de slag! Hieronder alvast een paar favorieten:

Rudolph kerst rendier lampje

Kom helemaal in de kerststemming met dit schattige rendier die je de komende periode als decoratie in huis kunt zetten. Makkelijk te maken met een LED lampje en een yoghurtbakje. Check hier hoe je deze kunt maken!
Coole robot van blikken

Lege blikken over? Gooi ze niet weg en gebruik deze om samen een toffe robot te maken!
Check hier hoe je deze kunt maken! 
Leuk vissenspel gemaakt van wc-rollen

Altijd leuk een vissenspel! Met wc-rollen en een magneet kun je dit leuke vissenspel maken. Maak meerdere vissen en degene die de meeste vissen vangt met zijn hengel wint!
Check hier hoe je deze kunt maken!
Meer knutselfilmpjes!

Heb je de smaak te maken en wil je meer maken? Of ben je op zoek naar meer knutsels? Op Bison Kids vind nog véél meer dingen om te knutselen tijdens de kerstvakantie! Klik op de websitebutton voor het overzicht!

En tip: Volg @bisonkids op Instagram voor allerlei knutselinspiratie!
Naar de website