Kidsproofplus.nl blogAlle blogs

Printables voor de thuisschool

2 februari
Thuisonderwijs... soms is de motivatie ver te zoeken. Gelukkig wordt de thuisschool tijdens de lockdown een stuk leuker met deze toffe printables! Oefen de rekentafels op de wc, lees je favoriete boek op een bijzondere plek of breng structuur aan voor het leren. Download de printables, draai de kaartjes uit en maak er een fijne thuisschooldag van. Veel succes en plezier!
5x printables voor thuisonderwijs

Rekentafels

Oei, de rekentafels... veel kinderen vinden dit best lastig. Maar oefening baart kunst! Deze vrolijke Kidsproof Tafelposter helpt bij het leren van de tafels. Onze tip: hang de printable op bij de wc!


Gekke Leesbingo

Lezen is een belangrijk onderdeel van school, dus ook tijdens de thuisschool. Alleen het ene kind vindt lezen een stuk leuker dan een ander. Met deze Gekke Leesbingo wordt lezen voor iedereen een stuk leuker en grappiger! Plan je dag

Vind jij het ook fijn om een beetje structuur te geven aan het thuisonderwijs? Voor veel kids is het ook fijn om te weten wat de dagindeling is. Bespreek de dag samen met de kinderen, waar deze printable een handje bij helpt. Schrijf hem samen op, laat de kids hem versieren en hang ‘m op de deur. Ommetje-tel-spel

Heel belangrijk tijdens het thuisonderwijs is ook om lekker even buiten uit te waaien, in de pauze en na een dag hard leren. Met dit Ommetje-tel-spel wordt een blokje om nóg leuker! Hoeveel zebrapaden en vogelhuisjes spot jij onderweg?


Schermtijd Bingo

Door het online thuisonderwijs brengen de kids nog meer tijd door achter een scherm. Lastig is dat wel, zeker als je de schermtijd wilt beperken. Deze schermtijd bingo helpt jou hierbij! Na een uurtje buitenspelen mag de televisie ook even aan.


Veel succes weer vandaag!

TIP: Neem eens een kijkje bij onze Themapagina Dagje weg - Natuur en doe inspiratie op voor jouw ommetje!


Naar de website