Zomerschool InterActingTerug naar het overzicht

Een toffe week zomerschool voor iedereen die houdt van theater, vloggen, verhalen vertellen en meer!
Ben je tussen 12 en 22 en hou je van theater, acteren, vloggen, verhalen vertellen en samen spelen? Dan is dit een te gekke week waar je bij wilt zijn! Een programma vol met creatieve activiteiten van improvisatie theater tot aan stem acteren.

De zomerschool wordt gehouden van:
- 14 tot en met 17 augustus in Den Haag en van
- 28 tot en met 31 augustus in Amsterdam

Vier dagen van instructies, inspiraties, uitproberen, oefenen en samen lol hebben van 11.00 uur tot 15.00 uur. De kosten voor deelname bedragen 180 euro. Op het programma staan:

- Improvisatie theater workshop. Ervaar los te breken uit routines en rituelen om met zelfvertrouwen de alsmaar veranderende wereld tegemoet te treden.

- Mediawijsheid en workshop YouTube vloggen, filmen en monteren onder leiding van een bekende YouTuber (Dylan Haegens, Enzo Knol). Film is ook een manier waarop je je kunt presenteren en je mening kan laten horen.

- Stem acteren in de studio onder leiding een bekende voice over acteur.

Je leert hoe een dag in de studio er uit ziet en hoe een casting in zijn werk gaat.

- Introductie in storytelling en het schrijven van sketches. Hoe maak je een goed verhaal, welke onderdelen dragen daaraan bij en hoe kun je jouw creativiteit kwijt in jouw verhaal?

- Een eindoptreden, aan familie en betrokkenen, waarin de deelnemers kunnen laten zien wat zij die week allemaal geleerd hebben. Ze worden daarbij ondersteund door een musical director die hun optreden van muziek voorziet en een technicus die zorgt voor licht, video en geluid.

Iedere deelnemer wordt op zijn eigen niveau ingezet. Aanmelden voor de zomerweek kan via interacting@boomchicago.nl. Voor vragen kun je ook bellen met Saskia Maas op 0653671652.

Nieuwsgierig geworden? Klik op de roze websitebutton!

TIP: Voor de leukste uitjes bekijk je onze Events-Pagina.

InterActing

Rozengracht 117
1016 LV Amsterdam
Toegankelijkheid en tips Zie roze websitebutton Openingstijden en kosten Kosten voor de zomerschool bedragen 180 euro. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Uitgelicht

De Grote Samenspeeldag

De Grote Samenspeeldag

Kom 4 juni naar toegankelijk speelfestival De Grote Samenspeeldag van De Speeltuinbende. Er zijn gave optredens en voorstellingen.
Maar kids kunnen ook circustrucs leren, klimmen, suppen, samen spelen, muziek maken en gamen.

Programma en tickets!

Samenwerkingen