Speeltuin PhilipsdorpTerug naar het overzicht

Neem je kind eens mee naar deze rolstoelvriendelijke speeltuin in Eindhoven!
Bij Speeltuin Philipsdorp is ieder kind van harte welkom. De allerkleinsten kunnen zich uitleven in de zandbak, de zitdraaimolen of op de kleuterschommels. Voor de grotere kinderen is er genoeg keuze uit verschillende draai-klim- en glijtoestellen. Leuk! 

Terwijl jouw kinderen zich vermaken in de speeltuin, geniet je van een heerlijke kop koffie of thee op het terras. 

Deze speeltuin is volledig toegankelijk voor kinderen met een beperking. Zo zijn er verschillende (extra brede) speelse paden door de speeltuin aangelegd en is bij een aantal toestellen het zand vervangen door een hardere ondergrond. Of je nu rolt of rijdt, goed of niet zo goed ziet, iedereen kan nu gemakkelijk dicht bij de speeltoestellen komen. Dat is fijn! Daarnaast heeft de speeltuin een goed aangepast toilet met stevige verschoontafel.

Klik voor meer info door naar de website via de roze button!

Speeltuinvereniging Philipsdorp

Anthony van Leeuwenhoeklaan 30
5612 PB Eindhoven
Openingstijden en kosten € 1,00 per kind. Klik voor meer informatie door naar de website van Speeltuin Philipsdorp via de roze button. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Uitgelicht

Lente!

Lente!

Naar buiten! Ruik het voorjaar wat in de lucht hangt, ruik de bloemen en het gras en dartel als een lammetje in het rond! Wij worden zo blij van het voorjaar! Ontdek onze Events-Pagina voor de leukste uitjes dit seizoen.

Lente-inspiratie

Samenwerkingen