Relax kids vakantiedagkampTerug naar het overzicht

Geniet van een 3- of 4-daags kamp in de mei- en zomervakantie bij Natuurtalent in Schiebroek!
In de meivakantie (1 t/m 3 mei) en de zomervakantie (10 t/m 13 juli) is er weer een dag-kamp bij Natuurtalent in Schiebroek. Natuurlijk slaap je gewoon thuis. Lijkt dit jou wat? Geef je dan snel op!

De eerste dag maak je met elkaar de kampvlag. Na de warming up op muziek ga je op zoek naar een stok voor een knapzak en neem je deze mee naar het blotevoetenpad. Vanaf deze plek ga je op schattenjacht. Wat ga je dit keer vinden?

Op het terrein vind je een kruidentuin, schapen, kippen, konijnen, de zwijnen Hamlet & Bacon en de katten Loesje & Snoesje. Ga je ook mee naar de paarden kijken?

De eerste dag maken kinderen ook kennis met elkaar natuurlijk!  Dit wordt gedaan door gezellige spelletjes te spelen, maar ook door heerlijk met elkaar in de zitzakken onder de bomen te 'chillen'. Er is tijd om te knutselen, vrij te spelen, te hangen, knikkerbanen te maken als je uitdaging zoekt, je te vervelen en nog veel meer leuks.

Als het mooi weer is kan een ouderwets watergevecht natuurlijk ontbreken. Tussen de middag samen met elkaar eten aan een lange tafel in de tuin. Heerlijke boterhammen, broodjes knak en natuurlijk een lekker ijsje staan ook dit jaar op het menu. Wat dacht je van je eigen popcorn maken?! In de namiddag mag je weer worden opgehaald en kun je thuis honderduit vertellen over al je belevenissen.

Je kunt je vanaf nu aanmelden voor deze te gekke, gezellige, actieve, creatieve en ontspannen drie dagen. Je mag alleen komen en een hoop vriendjes maken of samen met je broertje, grote zus, buurmeisje of vriendje uit je klas.

En je gaat nog veel meer doen! Wat dacht je van worstjes warmen bij het vuur, verstoppertje spelen, naambordje schilderen, mini-disco, stok versieren, tovervlinder maken, flesvoetbal, jam maken, waterspelletjes, slingeren in het chillbos, en nog veeeeel meeeeer:) Er zitten straks echt te weinig uren in de dag!

Meer weten over het kamp van Studio Ikigai? Klik dan op de roze websitebutton.

Meer leuke vakantiekampen en adressen vind je in de rubriek Vakantie! 

Studio Ikigai

Meidoornsingel 63
3053 BK Rotterdam
Openingstijden en kosten 1 t/m 3 mei
10 t/m 13 juli juli

Het meikamp (3 dagen) kost €165,-.
Het zomerkamp (4 dagen) kost €195,-
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Uitgelicht

De Grote Samenspeeldag

De Grote Samenspeeldag

Kom 4 juni naar toegankelijk speelfestival De Grote Samenspeeldag van De Speeltuinbende. Er zijn gave optredens en voorstellingen.
Maar kids kunnen ook circustrucs leren, klimmen, suppen, samen spelen, muziek maken en gamen.

Programma en tickets!

Samenwerkingen