Relax kids vakantiedagkampTerug naar het overzicht

Geniet van een 3- of 4-daags kamp in de mei- en zomervakantie bij Natuurtalent in Schiebroek!
In de meivakantie (6 t/m 8 mei) en de zomervakantie (15 t/m 18 juli) is er weer een dag-kamp bij Natuurtalent in Schiebroek van Studio Ikigai. Natuurlijk slaap je gewoon thuis. Lijkt dit jou wat? Geef je dan snel op!

Het programma
De eerste dag maak je met elkaar de kampvlag. Na de warming up op muziek ga je op zoek naar een stok voor een knapzak en neem je deze mee naar het blotevoetenpad. Vanaf deze plek ga je op schattenjacht. Wat ga je dit keer vinden?

Op het terrein vind je een kruidentuin, schapen, kippen, konijnen, de zwijnen Hamlet & Bacon en de katten Loesje & Snoesje. Ga je ook mee naar de paarden kijken?

De eerste dag maken kinderen ook kennis met elkaar natuurlijk! Dit wordt gedaan door gezellige spelletjes te spelen, maar ook door heerlijk met elkaar in de zitzakken onder de bomen te 'chillen'. Er is tijd om te knutselen, vrij te spelen, te hangen, knikkerbanen te maken als je uitdaging zoekt, je te vervelen en nog veel meer leuks.

Als het mooi weer is kan een ouderwets watergevecht natuurlijk niet ontbreken. Geniet van heerlijke boterhammen, broodjes knak en natuurlijk een lekker ijsje. En wat dacht je van je eigen popcorn maken? In de namiddag mag je weer worden opgehaald.

Je kunt je vanaf nu aanmelden voor deze te gekke, gezellige, actieve, creatieve en ontspannen dagen. Benieuwd wat je nog meer gaat doen? Vervelen is geen optie!

Meer info vind je via de roze websitebutton.

Meer leuke vakantiekampen en adressen vind je in de rubriek Vakantie! 

Studio Ikigai

Natuurtalent in Schiebroek
Rotterdam
Openingstijden en kosten 6 t/m 8 mei
15 t/m 18 juli

Het meikamp (3 dagen) kost €175,-.
Het zomerkamp (4 dagen) kost €210,-
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Toegankelijk eropuit in de natuur!

Toegankelijk eropuit in de natuur!

Hoe leuk is het om met mooi (of juist geen mooi) weer lekker de natuur op te zoeken! Even lekker wandelen, spelen, of juist ontspannen. Laat je inspireren op onze Natuur- en dierenpagina en geniet van de buitenlucht!

Ga gezellig samen op pad!

Samenwerkingen