SpelplusTerug naar het overzicht

Activiteiten voor jongeren met een handicap of beperking!

Kinderen met een beperking of handicap beleven veel plezier aan speelgoed dat speciaal voor hen is ontwikkeld. Het aangepaste spelmateriaal en speelgoed is van unieke materialen gemaakt waardoor het plezierig vasthouden is en gemakkelijk te hanteren tijdens het spelen of sporten.

In het aanbod van Spelplus vind je allerlei spellen die geschikt zijn voor oefeningen en teamspellen van jong-gehandicapten. Denk bijvoorbeeld aan een Regenboogmaker, een reuze zandloper of gekleurde stapelstenen. 

Behalve dat het speelgoed veel plezier geeft, heeft het vaak ook een heel praktisch nut. Zo verminderen de grijprollen kramp in de hand en voorkomen ze dat de hand sluit en de nagels de handpalmen verwonden. De rubberflex grijpballen zijn uit een stuk rubber gemaakt en daardoor trekvast. En doordat ze opengewerkt zijn, zijn ze ook heel makkelijk op te vangen en te gebruiken in oefeningen.

Al het speelmateriaal en alle spelletjes zijn geschikt voor mensen met een handicap en speciaal voor de kinderen. Of je nu van een potje tafelvoetbal houdt, liever met vormen en kleuren werkt of juist rustig wordt door te kijken naar het fascinerende schouwspel van de mooi gekleurde bellenblubbers, het aanbod is heel divers en veilig in gebruik!

Wil je meer informatie? Klik op de roze websitebutton om naar de website te gaan. 

?Tip: Neem ook eens een kijkje tussen de toegankelijke restaurantjes op onze site!

Spelplus

Keizer Karelweg 412
1181 RK Amstelveen
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Uitgelicht

Lente!

Lente!

Naar buiten! Ruik het voorjaar wat in de lucht hangt, ruik de bloemen en het gras en dartel als een lammetje in het rond! Wij worden zo blij van het voorjaar! Ontdek onze Events-Pagina voor de leukste uitjes dit seizoen.

Lente-inspiratie

Samenwerkingen