Kidsproofplus.nl blogAlle blogs

7x Inspiratie van Educadora

27 november
Webshop Educadora heeft allerlei handige inspiratie, tips, ideeën en producten om jezelf mee te ontwikkelen of om mee te ontspannen. Deze tips zijn op praktische manier beschreven in een heleboel blogs. Wij verzamelden onze 7 favorieten!
7x favoriete blogs van Educadora

Word jij ook zo blij van deze super handige producten en tips van Educadura? Bij Praktijk Educadora in Boxtel kun je terecht voor ouder en kindbegeleiding. Naast een praktijk heeft Educadora ook een webshop met kwaliatief hoogwaardige producten. Hieronder staan onze favorieten!


1. Happy Senso 

Happy Senso is een gel met multisensorische eigenschappen. Deze sensorische gel of schuim is te horen, te voelen en te zien. Tevens heeft de gel een verkoelend effect op de huid en zorgt het voor sensorische stimulering. Educadura geeft in het blog 3 speeltips met deze bijzondere gel!



2. Senseez kussens

Deze kleurrijke, lichtgewicht, leuke draagbare vibrerende senseez kussens bieden een zacht gevoel wanneer ze worden samengedrukt of als erop wordt gezeten. De trilling zorgt ervoor dat het lichaam ontspant, en kalmeert. Senseez verlicht de zintuigen! Educadora schrijft over alles wat je moet weten over deze kussens en in welke vrolijke varianten ze verkrijgbaar zijn!



3. Bijtkettingen en kauwsierraden 

Het kauwen op kleding, haren, potloden, nagels en andere dingen is vaak een middel tot zelfregulatie. Educadora legt uit hoe het werkt en heeft de kauwsieraden in alle vormen en maten. Uiteraard zijn deze bijtkettingen allemaal veilig en vrij van gevaarlijke stoffen.



4. Ontprikkelen in de klas

Merk je dat het jouw kind moeite kost om te ontprikkelen in de klas? In deze fijne blog met nuttige tips leer je hoe je als ouder of als leerkracht om kunt gaan met kinderen of leerlingen die last hebben van van overprikkeling of juist onderprikkeling.

5. Rubbabu bal

Kinderen vinden het spelen met een bal vaak erg leuk. Daarnaast is het ontzettend goed voor de motorische ontwikkeling. De kleurrijke Rubbabu ballen helpen hier erg goed bij. In deze blog lees je acht toffe speeltips met de Rubbabu bal!



6. Slaapproblemen bij ADHD

Veel kinderen met ADHD kunnen pas heel laat slapen, gewoonweg omdat ze nog niet moe zijn, nog onrustig zijn of bewegingsdrang hebben. Educadora legt uit hoe dit werkt, maar geeft ook hele handige tips om hiermee om te gaan!


7. Spelenderwijs leren

Wist je dat er heel veel leuke producten zijn om je kind spelenderwijs en educatief uit te dagen? Voor kleuters is het bijvoorbeeld goed om zelf te ontdekken en onderzoekend nieuwe dingen te leren. Educadora verzamelde 7 educatieve producten die naast leerzaam, ook super tof zijn om mee te spelen!



Ben jij ook fan geworden van de bruikbare en praktische tips van Educadora?

TIP: schrijf je in voor de Kidsproofplus nieuwsbrief , zo blijf je op de hoogte van leuke uitjes en handige tips!

Naar de website