• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Kidsproofplus.nl blogAlle blogs

De Grote Samenspeeldag

4 juni
Kom op zondag 4 juni naar speelfestival De Grote Samenspeeldag bij Fort de Batterijen in Nieuwegein!
Zijn jouw kinderen klaar voor avontuur, lol maken en samen spelen met andere kids? Kom dan op zondag 4 juni naar De Grote Samenspeeldag!

Speelfestival voor kinderen

De Grote Samenspeeldag is een super leuk speelfestival voor kids met én zonder beperking. Ook dit jaar zit het programma van De Grote Samenspeeldag boordevol leuke activiteiten voor alle kinderen. Kaartjes zijn inclusief alle optredens en meedoen met alle activiteiten. Klik hieronder op de websiteknop om kaartjes te bestellen! Het aantal kaarten is beperkt. Mis het niet!

Activiteiten De Grote Samenspeeldag

Er zijn optredens van artiesten en er kan samen muziek gemaakt worden. Er is een Gamestation waar ieder kind virtueel kan racen, schieten en rennen. Kinderen kunnen circustrucs leren en goochelen met een echte goochelaar. Ook kunnen ze suppen, kanoën of in de windsurfsimulator. Op het terrein wordt verder druk geknutseld, geschminkt, gebald, geklommen, gedanst en gezongen. Samen spelen met anderen staat natuurlijk voorop.“ Samen spelen is samen plezier maken ”

De Grote Samenspeeldag wordt georganiseerd door de Speeltuinbende, een initiatief van Stichting het Gehandicapte Kind. Het vindt plaats bij Fort de Batterijen in Nieuwegein. Ben je lid van de Speeltuinbende? Dan heb je gratis toegang tot De Grote Samenspeeldag.

Klik op de roze button voor meer informatie en het bestellen van kaarten.
Naar de website