• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Kidsproofplus.nl blogAlle blogs

Meivakantie | Heerlijk lentezonnetje!

26 april
Eindelijk zien we hem weer, het lentezonnetje. Daar worden we vrolijk van. En met de meivakantie erbij genoeg leuks om naar uit te kijken. Zien we jullie bij de Mega Wandel Marathon?

Verzetsmuseum Junior

Dankzij audio- en videotours kunnen ook slechtziende en slechthorende kinderen Verzetsmuseum Junior zelfstandig bezoeken. Stap terug in de tijd en maak kennis met vier kinderen uit de oorlog. Een indrukwekkend museum!
>>> Maak een reis door de tijdWandelfeest voor jong en oud

Een geweldige dag beleven. Wandelen langs bijzondere locaties. Onderweg en op het start/finishterrein genieten van muziek. En veel meer. Het kan allemaal bij de Mega Wandel Marathon. Ook met rolstoel en runningframe toegankelijk.
>>> Zondag 25 mei in ArnhemInterActing Zomerschool

Een toffe week zomerschool voor iedereen die houdt van theater, vloggen, verhalen vertellen en meer bij InterActing! Een programma vol met creatieve activiteiten van improvisatie theater tot aan stem acteren.
>>> Den Haag, Eindhoven en Amsterdam11x toegankelijke dagjes weg

Veel kids zijn er dol op: een dagje pretpark of dierentuin! Wil je binnenkort weer een heerlijk dagje weg? Wij hebben 11 leuke en toegankelijke pretparken en dierentuinen door heel Nederland voor je op een rijtje gezet. 
>>> Waan je in een andere wereldStap in de wereld van nijntje

Een bezoek aan het nijntje museum is een actieve ontdekkingstocht die je nooit meer vergeet. Kijken, ruiken, onderzoeken en doen. Het museum is rolstoelvriendelijk en te bezoeken met een visuele of auditieve beperking. 
>>> 29 april, prikkelarme ochtendSta samen stil bij vrijheid

ta samen met je kinderen stil bij vrijheid tijdens de Nationale Kinderherdenking op 4 mei, live uitgezonden vanuit Madurodam. Een unieke herdenking speciaal voor, door en met kinderen. Volg de livestream of wees er zelf bij!
>>> Volg de livestreamLow budget uitjes

Een dag vol avontuur en plezier beleven? Dat hoeft helemaal niet veel te kosten. In Nederland zijn er superveel leuke toegankelijke activiteiten te doen die (bijna) helemaal gratis zijn! Goed voor het humeur en de portemonnee.
>>> Lees 'm hierToegankelijke uitjes

Onze Events-Pagina staat vol met de leukste events in de lente en andere toffe familie-activiteiten. Bekijk nog meer te gekke voorstellingen, seizoenstips en dagjes weg die toegankelijk zijn voor kinderen met een handicap of beperking!
>>> Voor in je agendaVeel plezier!