Kidsproofplus.nl blogAlle blogs

De leukste Speelnatuurplekken van Oerrr!

4 juni
OERRR brengt je naar plekken waar je echte avonturen kunt beleven. Waar je de natuur ruikt, voelt en proeft. Wij hebben een aantal Speelnatuurplekken van OERRR op een rijtje gezet. Natuurlijk zijn deze ook toegankelijk voor kinderen met een beperking!
De speelnatuur van Kardinge is een uitje voor het hele gezin, vol boomstammen, waterpompen en stapstenen. Goed om te weten: deze speelnatuur is ook toegankelijk voor kids met een beperking, het is zo ingericht dat iedereen lekker samen kan spelen.Kom lekker ravotten in de speelnatuur van OERRR Oisterwijk! Een groot deel van het bos is ook te berijden met een rolstoel, zodat je gewoon samen hutten kan bouwen, met water kan spelen en avonturen kan beleven.

In de Wieden

Hutten bouwen, kliederen met water en modder en van de natuur genieten, het kan bij speelnatuur in De Wieden. De omgeving is zo ingericht dat je met een rolstoel onder de toren door kunt, met takken een dorp kunt bouwen en de waterpomp kunt bedienen. Er is ook een invalidentoilet aanwezig.

Belevenisboerderij Schieveen

Leef je uit in de speelnatuur bij Belevenisboerderij Schieveen. Terwijl de ouders een kopje koffie drinken op het terras is er voor kids alle ruimte om over boomstammen te klauteren, hutten te bouwen en zich te verwonderen over kleine kriebelbeestjes. Ook toegankelijk voor kinderen met een beperking.

Speelnatuur Erve de Pas

Het speelbos Erve de Pas is heel gaaf! De boswachter heeft van alles bedacht zodat kids hier kunnen spelen. Lekker klimmen, springen, met water en zand knoeien, je verstoppen, beestjes ontdekken en prachtige hutten bouwen. De waterspeelplek is zo gebouwd dat kinderen in een rolstoel bij de pomp en watergoten kunnen.

Veel speelplezier!