OERRR KardingeTerug naar het overzicht

Leef je lekker uit in de speeltuin van Kardinge!
Klauter over de boomstammen, pomp water met de waterpomp en volg het water via grote stapstenen. De speelnatuur van Kardinge is een uitje voor het hele gezin!

In deze super toffe speeltuin kun je lekker genieten van water, zand, boomstammen, stapstenen en wilde bloemen, wat wil je nog meer? Pomp water op met de waterpomp bovenop een oude wierde en loop met je blote voeten door de modder. Héérlijk!

De speelnatuur van Kardinge is ook toegankelijk voor kinderen met een beperking! De speeltuin is speciaal getest door kinderen van de Speeltuinbende. Dit testteam bestaat uit kinderen met en zonder beperking, en de speeltuin was dik geslaagd! Het is er zo ingericht dat iedereen lekker samen kan spelen. 

De locatie van de speelnatuur ligt ten oosten van het Koerspad, tussen Beijum en Lewenborg en de sportvelden Kardinge. 

Tip: neem een kijkje tussen onze favoriete restaurantjes

Natuurmonumenten

Noordereinde 60
1243 JJ 's Graveland
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Heb jij onze laatste nieuwsbrief al ontvangen? Daar staan super veel leuke interessante uitjes in die je met het gezin kunt ondernemen deze zomervakantie. Klik dus snel op de roze button om deze te lezen. Je kunt je natuurlijk ook nog even aanmelden hiervoor en dan ontvang je hem voortaan gelijk in je inbox!

Neem snel een kijkje!

Samenwerkingen