• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Kidsproofplus.nl blogAlle blogs

10x toegankelijke tips voor de zomervakantie

19 juli
Heerlijk, zes weken lang tijd voor de kindjes en leuke uitstapjes. Lees snel onze zomerspecial met te gekke toegankelijke tips deze zomer. En vergeet niet om onze website te checken voor meer inspiratie!

Fijne zomer! Liefs Susanne
zomervakantie-tips

Hét multisport evenement

Atleten uit 45 landen gaan op het allerhoogste niveau de strijd aan tijdens de European Para Championships! In 10 verschillende sporten, van rolstoelbasketbal tot para judo, kun je de sporters van 8 t/m 20 aug in actie zien.

Kom je aanmoedigen?
Prinsen en Prinsessendagen

De Prinsen- en prinsessendagen zijn deze zomer weer terug bij Paleis het Loo! Deze dagen staan in het teken van jezelf zijn. Op 2 dagen is er een gebarentolk aanwezig bij de voorstellingen. Kom jij ook gezellig langs?

Op 27 juli en 3 augustus Toffe Vakantie Fundays

De Vakantie Fundays bestaan uit een combinatie van culturele en sportieve workshops voor kinderen van 6-16 jaar met een beperking. Deze zomer kun je op 27 juli en/of 31 augustus deelnemen in Haarlem. Meedoen is gratis!

Snel aanmelden!

Zomerevenementen

Omdat we jullie graag inspireren verzamelen we de hele zomer de leukste evenementen en tofste uitjes in onze uitagenda. Missen we een tip? Stuur ze zeker aan ons door. Op naar een fantastische zomervakantie!

Alle toffe uitjes

Vakantie plus

Theaterspektakel POPPY

Op zondag 23 juli zal Theater Spektakel POPPY te bewonderen zijn door middel van live audiodescriptie! De nieuwe zomervoorstelling van Theatergezelschap Vis à Vis laat je meereizen naar een razendsnel doordraaiende wereld.

Scoor je tickets hier! Surfproject - nieuwe lessen

Het Surf Project geeft surfles aan kinderen met het syndroom van Down, autisme en ADHD. Laat jouw kind onder professionele begeleiding kennis maken met deze stoere sport. In september start een nieuwe lessenreeks!

Voor kinderen vanaf 8 jaar 

Tentoonstelling komt tot leven

In de kostuumshow 'Reis door de tijd' bij Paleis het Loo komt de tentoonstelling De Oranjes tot leven. Bewonder Willem van Oranje tot Willem-Alexander. Op 29 juli is er ook een Nederlandse Gebarentaal Tolk aanwezig!

Ontdek de zomer op het paleis  


Vier dagen vol creativiteit

Ben je tussen de 12 en 22 jaar en hou je van theater, acteren, vloggen, verhalen vertellen en samen spelen? Dan is de zomerschool van Interacting echt iets voor jou! Een programma vol met creatieve en toffe activiteiten.

In Den Haag en Amsterdam! 

Feest in Zuiderzeemuseum

Het Zuiderzeemuseum bestaat 75 jaar en daarom is het er volop feest! De straten en bruggen in het buitenmuseum zijn versierd en er zijn deze vakantie super veel activiteiten. Het museum is ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers!

Ontdek alle festiviteiten Verzetsmuseum Junior (9+)

Maak in het Verzetsmuseum kennis met de aangrijpendste periode uit de recente Nederlandse geschiedenis: de Tweede Wereldoorlog. Dankzij gidslijnen en audio- en videotours is het museum toegankelijk voor kids. Ontdek het zelf!

Indrukwekkend uitje 
TIP: bekijk hier ook hele fijne toegankelijke strandjes & strandtenten in heel Nederland!

& Met dit mooie weer willen de kinderen alleen maar buiten zijn! Wij verzamelden heerlijke buitenlocaties en vakantietips. Waar kun je paardrijden? Of een strandrolstoel huren? En waar kun je met ADHD op kamp? Lees het hier!
Naar de website