• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Kidsproofplus.nl blogAlle blogs

Vlogger Stijn kan de boom in!

4 september

Vlogger Stijn was in Adventure Park Het Plateau! Hij heeft het Chung-Jansen syndroom, maar dat weerhoudt hem er niet van om superveel uitjes in Nederland te ontdekken en... vast te leggen!

Stijn is gediagnostiseerd met het Chung-Jansen syndroom: een afwijking in een gen waardoor praten en bewegen lastiger gaat. Maar hij is een doorzetter en trekt er graag op uit. Zijn droom is om een bekende Nederlander te worden en daarom is hij een vlogkanaal gestart. 

Met het Chung-Jansen syndroom kun je nog een hele hoop beleven. Zo is Stijn dit keer naar Adventure Park Het Plateau geweest!

Dit uitje was nogal spannend voor Stijn! Je kunt hier naast klimmen ook bijlen gooien en boogschieten. Het blote voetenpad ligt ernaast. Je kunt er een lekker ijsje eten en genieten van het uitzicht. Stijn heeft de bomen van grote hoogte bekeken en daalde weer snel af. De parkeerplaats is onverhard maar goed bereikbaar, papa bleef met beide benen op de grond en liep mee, dit was op sommige stukken net zo avontuurlijk als het klimmen!

De vlog check je hier:Benieuwd naar meer van Stijns ervaringen? Zijn YouTube-kanaal vind je via de roze websitebutton!

Naar de website