Kidsproofplus.nl blogAlle blogs

Ondersteun je kind met essentiële olie!

21 april
Kim van Natuurlijk voor het gezin deelt de werking van de doTERRA Kids Collectie (essentiele olie) in drie blogs! Meer weten, nieuwsgierig naar andere olies (zoals de thuisapotheek) of gebruik in specifieke situaties? Volg een gratis (online) workshop!

In deze gekke tijd merk ik bij ons thuis dat de kinderen het af en toe best moeilijk hebben. Niet alleen bij ouders komt er veel op ons af, maar de kinderen krijgen ook veel mee van de grote mensen wereld. En ze missen de juf, vriendjes en vriendinnetjes en ondertussen moeten we hard werken aan alle huiswerk taken. Ik ondersteun de kinderen op een natuurlijke manier met heerlijke geurende oliën. Ze worden hier zo blij van…. En het leuke is, ze pakken zelf wat ze nodig hebben!Brave:
- opwekkende en energieke werking
- bevordert zelfvertrouwen en moed in stressvolle situaties
- ondersteunt bij twijfels, zorg en/of angst
Gebruik Brave™ als je kind twijfels heeft, zich zorgen maakt of bang is. Deze energieke mix helpt bij het opbouwen en vertrouwen en zelfvertrouwen. Gebruik deze samenstelling vóór een muziek-uitvoering, een wedstrijd of een repetitie, om uw kind te helpen om in zichzelf te geloven. 
Steady:
- zeer geschikt bij overgevoelige en hoog sensitieve kinderen
- bevordert evenwichtige stemming
- stimuleert gevoelens van ontspanning en kalmte
Gebruik Steady™ om kinderen te helpen bij het in balans houden van emoties. Het aanbrengen op de voetzolen, polsen of nek aan het begin van een nieuwe (school)dag helpt je kind gevoelens van kalmte en rust te creëren. Wil je meer weten, neem dan een kijkje op de website van Natuurlijk Voor Het Gezin of volg één van de gratis online workshops! Naar de website

Geschreven door: Kim Antons, moeder van 2 kids van 9 en 10 jaar oud: "Ik geef al ruim 8 jaar zwangerschapscursussen (Cursus Bevallen) en ongeveer 4 jaar geleden ben ik uit eigen enthousiasme spontaan gestart met Natuurlijk voor het gezin. Beide bedrijven zijn geboren vanuit een passie en nog steeds vind ik het heerlijk om (aanstaande) ouders te ondersteunen bij allerlei uitdagingen. Zo fijn dat ik een manier gevonden heb die helemaal natuurlijk is en dus ook ingezet kan worden bij zwangere vrouwen en kinderen."Neem ook een kijkje op de andere blogs over doTERRA: 
- Ondersteuning bij concentratie en goed slapen
- Ondersteuning bij vallen en ziek zijn

Tip: Bekijk hier hoe je je eigen stoepkrijt maakt!