Kidsproofplus.nl blogAlle blogs

Natuurlijke ondersteuning bij vallen en ziek zijn

21 april
Kim van Natuurlijk voor het gezin deelt de werking van de doTERRA Kids Collectie (essentiele olie) in drie blogs! In dit blog Rescuer en Stronger. Voor ondersteuning bij vallen/stoten en bij ziek zijn. Meer weten, nieuwsgierig naar andere olies (zoals de thuisapotheek) of gebruik in specifieke situaties? Volg een gratis (online) workshop!

Kim: "Van de week kwam mijn dochter naar mij toe, na een gekke sprong op de trampoline had ze heel veel pijn in haar nek. Oh, en zoonlief kwam er vlak achteraan met een flinke schram om zijn knie…. De kinderen weten dat mama altijd wel iets in huis heeft wat kan ondersteunen in dit soort situatie."


Rescuer:
- helpt fysieke en mentale spanningen te verminderen
- verzachtend en kalmerend voor de huid
- brengt tegelijk ook emoties in balans
Na het sporten of na een lange dag in de buitenlucht, gebruik je de Rescuer™ om te slapen, in de nek en op verschillende spieren of op andere plekken waar ontspanning nodig is. Naast de fysieke voordelen van deze blend, verspreidt Rescuer™ ook een geur die stressreductie bevordert. 


Stronger:
- bevordert een gezond immuunsysteem
- verzachtende werking bij huidirritaties en wondjes
- kalmerende werking in tijden van nood
De Stronger™ ondersteunt het immuunsysteem en zorgt voor emotionele kracht. Als je kind niet helemaal fit is, breng dan de olie op de nek, de wervelkolom of op de voetzolen aan om zijn of haar fysieke, maar ook emotionele afweerkracht te versterken. Wil je meer weten? Neem dan een kijkje op de website van Natuurlijk Voor Het Gezin of volg één van de gratis online workshops!

Geschreven door: Kim Antons, moeder van 2 kids van 9 en 10 jaar oud: "Ik geef al ruim 8 jaar zwangerschapscursussen (Cursus Bevallen) en ongeveer 4 jaar geleden ben ik uit eigen enthousiasme spontaan gestart met Natuurlijk voor het gezin. Beide bedrijven zijn geboren vanuit een passie en nog steeds vind ik het heerlijk om (aanstaande) ouders te ondersteunen bij allerlei uitdagingen. Zo fijn dat ik een manier gevonden heb die helemaal natuurlijk is en dus ook ingezet kan worden bij zwangere vrouwen en kinderen."
Bekijk ook de andere blogs over doTERRA:
- Ondersteuning bij concentratie en slapen
- Ondersteun je kind met essentiële olie
Tip: neem een kijkje tussen onze andere blogs voor meer coronaproof-tips!