Sporten met een beperkingTerug naar het overzicht

Bij Gymnastiekvereniging Vek-Wik in Enkhuizen kan iedereen met of zonder beperking lekker sporten!
Gymnastiekvereniging Vek-Wik / Dindua is van mening dat in principe een ieder moet kunnen sporten/bewegen. Zo ook mensen met een verstandelijke, fysieke en/of visuele beperking!

Vanaf augustus 2020 wordt sporten aan mensen met een verstandelijke beperking gegeven (Special Gym). Vanaf juni 2021 is daaraan toegevoegd sporten/bewegen voor mensen met een fysieke beperking (Gym Extra). Tenslotte is in januari 2022 het sporten voor mensen met een visuele beperking gestart (Sport Unlimited).

Wekelijks worden er 3 lessen van 1 uur voor elke tak gegeven. Deze vinden plaats in de gymzaal van wijkcentrum De Bonte Veer, Wielewaal 1 in Enkhuizen.

Tijden:
- Special Gym op de maandagavond van 19.00 tot 20.00 uur.
- De groep Special Gym wordt inmiddels aardig groot en er wordt overwogen een tweede les uur in het leven te roepen op de woensdagmiddag van 16.45 tot 17.45 uur.
- Gym Extra op de woensdagmiddag van 14.45 tot 15.45 uur.
- Sport Unlimited op de woensdagmiddag van 15.45 tot 16.45 uur.

Iedereen sport op zijn/haar eigen niveau.
Diverse sporten en spellen worden vol enthousiasme en plezier gedaan. Bijvoorbeeld basketbal, bal gooien, hockey, apenkooien, fitness oefeningen, badminton, tennis, hardlopen en oefeningen met de gymringen.

Niets moet, (bijna) alles mag. Tijdens elke les worden er nieuwe uitdagingen aangegaan.

Iedereen die in West-Friesland woont (en alle leeftijden) kan zich aanmelden voor deze unieke takken van sport. Kom ook eens kijken! Sporten en plezier maken. De eerste twee proeflessen zijn gratis. Iedereen is van harte welkom!

Voor meer informatie klik je op de roze websitebutton!

TIP: Onze Uitagenda staat vol met de leukste events en andere toffe familie-activiteiten!

Gymnastiekvereniging VekWik Enkhuizen

Wielewaal 5
1602 PV Enkhuizen
Toegankelijkheid en tips Zie roze websitebutton Openingstijden en kosten Zie roze websitebutton Naar de website Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lente!

Lente!

Naar buiten! Ruik het voorjaar wat in de lucht hangt, ruik de bloemen en het gras en dartel als een lammetje in het rond! Wij worden zo blij van het voorjaar! Ontdek onze Events-Pagina voor de leukste uitjes dit seizoen.

Lente-inspiratie

Samenwerkingen