Noordjes KunstacademieTerug naar het overzicht

Vanaf mei 2021 kunnen ook doven en slechthorende kinderen de toffe kunstlessen van Noordje volgen!

Alle creatievelingen opgelet! Vanaf mei 2021 gaat Noordje kunstlessen aanbieden aan dove en slechthorende kinderen en jongeren. Ook kinderen en jongeren met TOS (taalontwikkelingsstoornis) kunnen vanaf mei bij Noordje terecht.

De kunstdocent spreekt NmG (Nederlands met Gebaren) en is beeldend kunstenaar met een grote ervaring in het geven van kunstlessen aan kinderen en jongeren. In vijftien lessen leer je allerlei technieken, ga je experimenteren met materialen en kijk je naar voorbeelden uit de kunstgeschiedenis. Jouw kunstwerken worden uiteindelijk geëxposeerd en gepresenteerd in Noordjes Kazerne Z!

Locatie en tijd kunstlessen en Noordje

De supergave kunstlessen van Noordje kun je volgen op twee periodes. Zo kun je de cursus van vijftien lessen in het voorjaar (zaterdag van 22 mei t/m 19 juni) en in de herfst van 2021 (4 september t/m 11 december). 

De lessen voor kinderen van 6 t/m 12 jaar vinden plaats van 10.00 tot 11.30 uur, bij Noordje in Amsterdam. 

Klik op de roze button voor meer informatie, of om je op te geven voor de toffe kunstlessen!

TIP: Ben jij bijna jarig en wil je nog meer creatieve activiteiten doen? Neem een kijkje bij onze Feestjespagina voor een leuk creatief kinderfeestje!

Noordje

Zamenhofstraat 14b
1022AC Amsterdam
Toegankelijkheid en tips Speciaal voor dove of slechthorende kinderen van 6 t/m 12 jaar. Openingstijden en kosten Kosten: € 112,50 (7,50 per les)
(Stadspas? Vraag naar mogelijkheden)
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Weer open!

Weer open!

Wat een goed nieuws zeg, we mogen er weer op uit! Naar musea, binnenspeeltuinen, uiteten en theater. Wat ga jij als eerste kiezen om met de kinderen weer te gaan doen?

Naar de dagjes weg pagina!

Samenwerkingen