Special GymTerug naar het overzicht

Gymvereniging Advendo organiseert Special Gym, een uurtje sporten voor kids met een beperking!
Special Gym van gymvereniging Advendo is een uurtje sporten voor jongeren met beperking! 

Advendo organiseert een speciaal beweeguur voor kinderen van 6 t/m 14 jaar. In de gymzaal van Kreileroord kunnen zij met gymvereniging Advendo meedoen tussen 11 en 12 uur.

Afgelopen zomer hebben Stichting Sport en Welzijn Wieringermeer (SSWW) en Team Sportservice Schagen een aantal lessen verzorgd voor kinderen met een fysieke, sociaal emotionele en ontwikkelingsachterstand. Dit is zo goed bevallen en er was zoveel vraag, dat dit aanbod structureel wordt aanbieden in de Wieringermeer. 

De lessen zijn eens in de veertien dagen op zaterdag. Plezier en ontmoeten staan voorop in deze sportlessen. De groepen zijn klein, zodat iedereen voldoende aandacht kan krijgen. Daarom is de maximale groepsgrootte tien deelnemers.

Wie mee wil doen, mag de eerste twee keer gratis sporten. Is het aanbod passend, dan kun jij je opgeven via de website. Hier kom je als je op de roze websitebutton klikt. Het lidmaatschap bedraagt 10 euro per maand. Heb je nog vragen? Dan kun je altijd contact opnamen door te mailen naar info@advendo-gym.nl.

TIP: neem ook eens een kijkje bij onze Events, voor toegankelijke activiteiten door heel Nederland!

Heb jij je al ingeschreven voor de Kidsproofplus nieuwsbrief? Zo blijf je op de hoogte van toffe uitjes voor kinderen met een beperking!

Advendo Gymvereniging Wieringerwerf

Dokter Tamsmalaan 1
1771 AB Wieringerwerf
Openingstijden en kosten €10,- per maand, de eerste twee keer mag je gratis meesporten 

Eén keer in de twee weken op zaterdag
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Heb jij onze laatste nieuwsbrief al ontvangen? Daar staan super veel leuke interessante uitjes in die je met het gezin kunt ondernemen deze zomervakantie. Klik dus snel op de roze button om deze te lezen. Je kunt je natuurlijk ook nog even aanmelden hiervoor en dan ontvang je hem voortaan gelijk in je inbox!

Neem snel een kijkje!

Samenwerkingen