Zwemles BatensteinbadTerug naar het overzicht

Kinderen met een beperking krijgen in het Batensteinbad de kans om hun zwemdiploma te halen!
Bij het Batensteinbad bieden ze kinderen met een verstandelijke, auditieve, visuele of lichamelijke beperking de mogelijkheid om te leren zwemmen.

In veel gevallen kunnen kinderen met een beperking de reguliere zwemlessen volgen. Als dat niet het geval is, kunnen ze leren zwemmen in een kleiner groepje, waardoor veel individuele aandacht mogelijk is en iedereen zijn eigen tempo kan aanhouden. Ook zijn er privélessen mogelijk. Het doel is om de kinderen vertrouwd te maken met water, hen te leren overleven als ze in het water raken en indien mogelijk de zwemslagen aan te leren evenals alle overige eisen om het officiële NPZ/NRZ diploma te behalen.

Bij kinderen die door hun beperking niet aan alle eisen van het officiële diploma kunnen voldoen, werken ze hier toe naar een certificaat dat geheel is afgestemd op alle onderdelen die binnen het vermogen van het kind liggen.

Nieuwsgierig geworden? Klik voor meer info door naar de website via de roze button!

Op zoek naar aangepaste kleding? Bekijk onze Themapagina Meer met o.a. leuke webshops!

BatensteinBuiten

Van Helvoortlaan 40
3443 AP Woerden
Toegankelijkheid en tips Neem vooraf contact op om de specifieke wensen voor jouw kind te bespreken Openingstijden en kosten Zie website via de websitebutton Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Toegankelijk eropuit in de natuur!

Toegankelijk eropuit in de natuur!

Hoe leuk is het om met mooi (of juist geen mooi) weer lekker de natuur op te zoeken! Even lekker wandelen, spelen, of juist ontspannen. Laat je inspireren op onze Natuur- en dierenpagina en geniet van de buitenlucht!

Ga gezellig samen op pad!

Samenwerkingen