BeterJudoTerug naar het overzicht

Wat zijn houdgrepen, beenworpen en armklemmen? Je leert het allemaal bij judoclub BeterJudo!
BeterJudo is een judoclub en gespecialiseerd in het lesgeven aan kinderen met een beperking. Deze vereniging heeft tot doel om ieder kind met judo bezig te kunnen laten zijn. Zij willen ervoor zorgen dat kinderen met een handicap, in welke vorm dan ook, hun favoriete sport toch kunnen uitoefenen. 

Afhankelijk van de beperking en het niveau van jouw kind wordt hij of zij in een passende groep geplaatst. Kinderen van allerlei leeftijden, met verstandelijke, lichamelijke en sociale beperkingen, kunnen meedoen. 

Waarom judo?
Judo bereidt kinderen voor op de vele uitdagingen in hun latere leven. Ze leren dat niet het winnen belangrijk is, maar de tijd en moeite van de training en het vinden van de moed om een gevecht aan te gaan. 

Aanmelden
Is jouw kind nieuwsgierig naar een proefles? Dat kan! Op maandag- en woensdagavonden organiseren ze hier proeflessen voor kinderen van 3 t/m 12 jaar oud. Mocht je nog geen judopak in huis hebben, dan kan je deze tijdelijk lenen. 

Klik voor meer info door naar de website via de roze button!

BeterJudo

Meer en Vaart 9
1068 KV Amsterdam
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

vakantieplannen maken

vakantieplannen maken

Wat een lekker weer! Wij komen al helemaal in de vakantiestemming. Heb jij al enig idee wat je wil gaan doen deze zomer? Of wie weet nog een lang weekend weg met Hemelvaart of Pinksteren? Check onze vakantiepagina vol fijne tips!

Vakantie inspiratie

Samenwerkingen