Zwemmen met een beperking.Terug naar het overzicht

Zwemles wanneer je kind doof, slechthorend, verstandelijk of geestelijk beperkt is in Dronten.
Het kan lastig zijn om de zwemles goed te volgen waneer je kind doof, slechthorend, verstandelijk of geestelijk beperkt is. Je kind volgt de juf of meester niet, dus begrijpt ook niet wat er van hem/haar verwacht wordt. Dan wordt het geen leuke bezigheid, wat het wel zou moeten kunnen zijn!

De meeste zwemscholen zijn niet gespecialiseerd in het geven van deze zwemlessen. Bij De Kemenade in Dronten kun je hiervoor wel terecht! Zweminstructrice Nicoline geeft 1 op 1 les. Ook met een beperking kan jouw kind een normaal zwemdiploma halen en hoeft het niet te worden afgedaan met een zwemcertificaat.

Voor meer informatie klik je op de roze websitebutton of stuur je een mail via de direct mailen button.

TIP: neem ook een kijkje op onze pagina voor zorg. Kun je gelijk kijken waar je een passend tof zwem-outfit kunt scoren!

De Kemenade

Oude Dronterweg 3
8251 PL Dronten
Toegankelijkheid en tips Zwemles waneer je doof, slechthorend, verstandelijk of geestelijk beperkt bent. Openingstijden en kosten zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lente!

Lente!

Naar buiten! Ruik het voorjaar wat in de lucht hangt, ruik de bloemen en het gras en dartel als een lammetje in het rond! Wij worden zo blij van het voorjaar! Ontdek onze Events-Pagina voor de leukste uitjes dit seizoen.

Lente-inspiratie

Samenwerkingen