De SpeeltuinbendeTerug naar het overzicht

De Speeltuinbende is een actieve club stoere kinderen met en zonder beperking, die samen buitenspelen!
De Speeltuinbende is een actieve club van stoere kinderen met en zonder beperking, iedereen is welkom. De Speeltuinbende zet zich in voor een omgeving waar ieder kind onbezorgd buiten kan samen spelen met kinderen uit de buurt. De rol van De Speeltuinbende is het verbinden, ondersteunen en inspireren van kinderen en hun ouders om dit voor elkaar te krijgen.

Sluit je ook aan bij de bende!


Houd je van buitenspelen? Vind je ook dat alle kinderen lekker samen moeten kunnen spelen? Sluit je dan nu aan bij de bende met je hele familie! Je wordt dan op de hoogte gehouden van alle coole activiteiten die De Speeltuinbende organiseert doen. En wil je zelf ook in actie komen in jouw buurt? Dat kan zeker en daar krijg je ook hulp bij. 

Samenspelen


Samenspelen is spelen waarbij alle kinderen, met en zonder beperking, actief mee kunnen doen. Samen buiten spelen is goed voor je fysieke, cognitieve, sociale en emotionele ontwikkeling. Door samen te spelen leert een kind zichzelf, de ander en de omgeving beter kennen. Kinderen oefenen in samenspel sociale vaardigheden, afstemmen op de ander, flexibiliteit, het voeren van een gesprekje. Samenspel prikkelt de fantasie van het kind en draagt bij tot creativiteit.

Bij samen spelen heeft elk kind een rol, met of zonder handicap!

Klik op de roze button voor meer informatie over dit mooie clubje!

Tip: Bij onze Kidsproofplus events, vind je nog meer actieve uitjes!

De Speeltuinbende

Wibautstraat 212-214
1091 GS Amsterdam
Toegankelijkheid en tips De Speeltuinbende is er voor kinderen met en zonder beperking. Zie de website voor meer informatie. Openingstijden en kosten Zie de website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Uitgelicht

De Grote Samenspeeldag

De Grote Samenspeeldag

Kom 4 juni naar toegankelijk speelfestival De Grote Samenspeeldag van De Speeltuinbende. Er zijn gave optredens en voorstellingen.
Maar kids kunnen ook circustrucs leren, klimmen, suppen, samen spelen, muziek maken en gamen.

Programma en tickets!

Samenwerkingen