G-Voetbal bij DVSUTerug naar het overzicht

Welkom bij G-Voetbal van DVSU: De Forza Friends
Wil jouw kind met een lichamelijke en/ of verstandelijke beperking graag voetballen? Bij DVSU Forza Friends kan dat!

De Forza Friends zijn binnen DVSU de afdeling voor kinderen met een beperking (G-voetbal). Ze sluiten niemand uit, er zijn geen wachtlijsten. DVSU/ Forza Friends is dé voetbalclub van Utrecht en omstreken voor kinderen met een beperking.

De achtergronden van de spelers zijn zeer divers: er zijn bijvoorbeeld spelers met spierziekten, syndroom van down, cerebrale parese, ontwikkelingsachterstanden en in het autisme-spectrum.

Maatwerk
Ze zijn één van de grootste verenigingen in Nederland voor g-jeugdvoetbal. Hierdoor kunnen ze maatwerk leveren en spelers indelen op een passend niveau. Er is een gevarieerd voetbalaanbod met o.a. wedstrijden in de KNVB-competitie, maandelijkse toernooien en trainingen op woensdag en zaterdag.

Een veilige en stimulerende omgeving. De Forza Friends worden ondersteund door veel ervaren en enthousiaste vrijwilligers. De speler staat centraal.
DVSU Forza Friends is een echte familievereniging. Naast het voetballen organiseren zij allerlei sociale activiteiten.

Meer informatie of een keertje meetrainen op de zaterdag? Klik op de roze websitebutton.

TIP: neem ook eens een kijkje op onze kidsproof vakantiepagina!

DVSU

Olympusstraat 11
3524 WB Utrecht
Toegankelijkheid en tips lichamelijke beperking, verstandelijke beperking Openingstijden en kosten zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

VeineDAGEN

VeineDAGEN

VeineDAGEN, dé beurs waar je informatie en inspiratie krijgt over de begeleiding van kinderen en jonge volwassenen met een beperking. De informatieve beurs is ook geschikt voor kids! Ben jij erbij op 29 & 30 september in HARDENBERG & op 6 & 7 oktober in GORINCHEM.

Ontdek het programma

Samenwerkingen