Esther Vergeer FoundationTerug naar het overzicht

Via de Esther Vergeer Foundation kunnen kinderen met een lichamelijke beperking gewoon sporten!
De Esther Vergeer Foundation maakt gewoon sporten op een gewone vereniging mogelijk voor kinderen met een lichamelijke beperking. Gewoon sporten is niet vanzelfsprekend voor kinderen met een lichamelijke beperking. Door de Esther Vergeer Foundation kunnen kinderen genieten van sport in verenigingsverband. Net als ieder ander kind!

Met hun projecten zorgen ze ervoor dat kinderen op de juiste plek bij een vereniging terecht komen en dat de vereniging er klaar voor is om de kinderen op een plezierige, veilige manier een plaatsje bij de vereniging te geven. De foundation regelt alle randvoorwaarden en stelt bijvoorbeeld ook goede sportrolstoelen ter beschikking. Daarnaast bieden ze jouw kind, maar ook jou als ouder, een helpende hand.

Wil jouw kind wel graag sporten, maar liever niet tennissen? Ook dan helpt de foundation om een oplossing te zoeken.

Klik voor meer info door naar de website via de roze button!

Nog meer sportieve uitdaging? Bekijk snel de Themapagina Dagje Weg!

Esther Vergeer Foundation

Papendallaan 60
6816 VD Arnhem
Toegankelijkheid en tips lichamelijke beperking Openingstijden en kosten Zie website via de websitebutton voor de mogelijkheden Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to school

Back to school

De kinderen mogen weer naar school. Dat wordt weer even wennen voor iedereen. Kun jij wel wat fijne tips gebruiken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt de 'back to school' nieuwsbrief zo in je inbox.

Ja ik wil de back to school nieuwsbrief

Samenwerkingen