FitkidsTerug naar het overzicht

Fitkids is een fitness- en oefenprogramma voor kinderen met een chronische ziekte of een beperking.
Fitkids bouwt een bruggetje tussen therapie en sporten. Het doel van Fitkids is om kinderen te helpen bij hun sportkeuze en ze fitter te maken, waardoor ze uiteindelijk makkelijker kunnen instromen bij een reguliere sportclub. Op dit moment bied Fitkids de volgende lessen aan:

Fitkids A (5 – 11 jaar)
Een gevarieerde les, waarbij de aandacht voornamelijk ligt op alle aspecten van bewegen. De conditie, coördinatie en vaardigheden worden tijdens de lessen continue getraind. De lessen zijn in groepsverband en het doel van de lessen is om de kinderen te laten ontdekken wie ze zijn en wat ze leuk vinden. 

Fitkids B (12-18 jaar)
Een fitness- en sporttraining, deels in groepsverband en deels zelfstandig, waarbij de aandacht ligt op verbeteren van de eigen doelstellingen. De doelstellingen worden opgesteld samen met jou en aan de hand daarvan wordt een schema voor je gemaakt. 

Fitkids Plus (7-18 jaar)
Een fitness- en sporttraining voor kinderen met een lichamelijke of geestelijke handicap. Het verbeteren en/of behouden van de conditie, kracht en vaardigheden staan tijdens deze trainingen centraal.

Benieuwd naar het actuele lesrooster en hoe jij je kind kunt opgeven? Klik dan voor meer info door naar de website via de roze button.

Neem eens een kijkje in de rubriek Clubjes voor andere gezellige clubjes voor kinderen met een beperking.

Fitkids - locatie Hintham

Prins Clausstraat 1A
5246 TE Rosmalen
Toegankelijkheid en tips Verstandelijke beperking
Lichamelijke beperking
Openingstijden en kosten Voor kosten en openingstijden stuur een mail, klik op de roze button. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Daar wordt aan de deur geklopt..

Daar wordt aan de deur geklopt..

Wat spannend! Nog maar een paar nachtjes slapen en dan is het alweer Pakjesavond. Lees nog snel even onze Sintblogs voor heel veel inspiratie. Zo kan jij extra genieten van dit toffe kinderfeest!

Naar alle tips

Samenwerkingen