Gymnastiek en turnenTerug naar het overzicht

Gymnastiek is bij GV Elistha voor iedereen mogelijk! Neem een kijkje bij de gym-extra lessen!
Gymnastiek en turnen, een sportieve activiteit waar niet vanzelfsprekend alle kinderen aan mee kunnen doen. Bij Gymnastiek vereniging Elistha in Elst, is dat wél mogelijk. Lenig en sterk worden? Nieuwe vrienden en vriendinnen maken? En de koprol leren? Kom dan een keer langs op woensdagmiddag! 

Speciaal voor kinderen vanaf 3 jaar, die niet mee kunnen doen aan de gewone lessen, door bijvoorbeeld gedragsproblemen of kleine lichamelijke beperkingen is er de les gym-extra. Bij gym-extra wordt er een gevarieerd aanbod aangeboden met veel herhaling van basisgymnastiek-oefeningen waar kinderer met een beperking ook aan mee kunnen doen. De lessen worden gegeven in de kleine en veilige zaal van de Kruisakkers. Kom een langs voor een proefles!

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

Op zoek naar andere sportclubjes? Bekijk de Themapagina en gebruik het filter om te zoeken op provincie!

GV Elistha Elst


Elst
Toegankelijkheid en tips Wil je meer informatie over gym-extra, reserveren of heb je vragen? Neem dan contact, zie roze websitebutton voor gegevens. Openingstijden en kosten Iedere woensdagmiddag van 16.00 uur -17.00 uur
Voor prijzen, klik op de roze websitebutton.
Naar de website Direct mailen

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Oh kom er eens kijken..

Oh kom er eens kijken..

Wat een heerlijke feestelijke periode is dit! Pakjesavond is al snel nu. Op onze Events-pagina vind je heel veel sinterklaasinspiratie voor deze dagen. Vergeet ook niet onze Sint-Blogs te lezen. Wat ga jij doen met de kindjes?

Wat is er te doen?

Samenwerkingen