• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Suppen in gebarentaalTerug naar het overzicht

Volg een les bij Hart Beach in Scheveningen en krijg het suppen helemaal onder de knie!
Bij Hart Beach bieden ze suplessen aan in gebarentaal. Op deze manier kunnen ook dove of slechthorende kinderen het suppen helemaal onder de knie krijgen.

Tijdens een suples leer je de basisprincipes, de veiligheidsregels en bewegingstechnieken van het suppen. De les bestaat uit een theoriegedeelte van +/- 15 minuten, waarna je onder begeleiding van onze gecertificeerde instructeurs het water in gaat om daadwerkelijk te gaan suppen. Afhankelijk van je niveau en interesse leer je op glad water te suppen of je balans te houden. Dit leer je:
- Veiligheid, regels en bewegingstechnieken
- Je board onder controle houden op het water
- Afhankelijk van je niveau leer je verschillende extra technieken en skills op een board

De lessen duren ruim 1,5 uur en plan je in overleg met de instructeur in. Je krijgt les in kleine groepjes, want persoonlijke aandacht staat bij deze surfschool centraal. Alle lessen zijn inclusief materialen en het voordeel is dat je bij deze surfschool het hele jaar door kan suppen. Wel zo leuk!

Meer weten? Klik voor meer info door naar de website via de roze button.

Tip: Neem een kijkje in de rubriek Uiteten voor kindvriendelijk én toegankelijk restaurantjes voor kinderen met een handicap en/of voedselallergie! 

Hart Beach

Strandweg 3b
2586 JK Scheveningen
Toegankelijkheid en tips Prikkelgevoelige kinderen
dove en slechthorende kinderen
Openingstijden en kosten Prijs vanaf € 32,50,- per les, klik voor de actuele openingstijden door naar de website via de roze button. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Het is feestjestijd!

Het is feestjestijd!

Niks leukers dan je verjaardag vieren met taart, slingers, ballonnen, cadeautjes en natuurlijk vriendjes en vriendinnetjes! Op zoek naar een tof idee om het meest geweldige kinderfeestje ooit te geven? Klik op de roze button voor heel veel tips.

kinderfeestjes tips

Samenwerkingen