Kids UnitedTerug naar het overzicht

Bij Kids United krijgen kinderen met een beperking de kans om de sterren van de hemel te voetballen.
Kids United zet zich in om voetbaltrainingen en activiteiten voor kinderen met een lichamelijk en/of geestelijke beperking mogelijk te maken. Ook kinderen met autisme of het syndroom van Down zijn van harte welkom. Bij deze voetbalclub, onderdeel van FC Groningen, kunnen kinderen op zijn of haar niveau trainen en regelmatig een wedstrijd spelen. Voor kinderen vanaf 6 jaar!

Kids United heeft niet alleen als doel om kinderen te laten bewegen en plezier te maken, maar ook om elkaars handicap te accepteren. Dit doen zij door wedstrijden te organiseren tegen de reguliere jeugd, zodat ook zij kennis leren maken met de beperkingen van hun leeftijdsgenoten.

Bij deze voetbalclub werken niet alleen trainers en begeleiders die een passie hebben voor voetbal, maar ook voor de doelgroep. Daarnaast hoeven kinderen die niet bij een reguliere voetbalclub kunnen voetballen geen contributie te betalen. 

Klik voor meer info door naar de website via de roze button!

Benieuwd naar andere toegankelijke sportclubs? Check ze op de Themapagina Clubjes!

Kids United

Lichtboei 106
9732 JE Groningen
Openingstijden en kosten kinderen die niet bij een reguliere voetbalclub kunnen voetballen hoeven geen contributie te betalen. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Uitgelicht

Lente!

Lente!

Naar buiten! Ruik het voorjaar wat in de lucht hangt, ruik de bloemen en het gras en dartel als een lammetje in het rond! Wij worden zo blij van het voorjaar! Ontdek onze Events-Pagina voor de leukste uitjes dit seizoen.

Lente-inspiratie

Samenwerkingen