YogacentrumTerug naar het overzicht

Kinderyoga speciaal voor kids met een beperking! Doe jij ook lekker mee?
Yogacentrum de Bloementuin biedt Yoga for the Special Child. Dat is een yoga methode speciaal ontwikkelde door Sonia Sumar voor baby’s, kinderen en jong volwassenen met een (meervoudige) beperking. De yogalessen kunnen in groepjes aangeboden worden of individueel, in de yogastudio maar ook bij u thuis.

Yoga verbetert het concentratievermogen, de ademhaling, spierkracht, souplesse en balans. De sessie wordt aangepast naar de mogelijkheden, de concentratie en aandacht van het kind. Er zit een vast patroon in de oefeningen en de opbouw van de les, de les begint met zingen voor de focus en daarna het oefenen van de ademhaling, oogspieren en de yoga oefeningen. En de les eindigt met ontspanning. De yoga sessies duren ongeveer 30 tot 45 min.

Meer weten over Yogacentrum de Bloementuin? Klik dan op de roze websitebutton.

Eropuit met én zonder beperking, op Kidsproof Plus vind je de leukste uitjes met kids! 

Yogacentrum de Bloementuin

St. Jorisveld 1
2023 GD Haarlem
Openingstijden en kosten Voor het lesrooster en de tarieven, klik op de roze websitebutton. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Er is nog genoeg leuks te doen!

Er is nog genoeg leuks te doen!

Ondanks dat de maatregelen nog steeds zijn aangescherpt kunnen we nog genoeg doen en verzamelen we nog steeds de leukste uitjes voor je voor buiten en voor thuis! Check dus goed onze uitagenda en onze blogspagina!

Volop genieten van toffe activiteiten!

Samenwerkingen