Manege 't ZandeindTerug naar het overzicht

Ga voor meer dan alleen paardrijden, bij Manege 't Zandeind!
In het Brabantse dorpje Riel ligt Manege ’t Zandeind, een 4 sterren FNRS manege in het bezit van veiligheidscertificaat. Veilig paardrijden is één van de prioriteiten. De Manege wordt gerund door Huib van der Weide en een team van gediplomeerde instructeurs en medewerkers. De basis van de lessen bestaan uit dressuurmatig rijden. Spelletjes, opzadelen en poetsen zijn natuurlijk ook onderdelen van de lessen.

Naast paardrijlessen wordt er ook aandacht gegeven aan dagbesteding, therapie en coaching met paarden voor kinderen met een beperking. Dit wordt begeleid door een psycholoog, pedagoog en een ergotherapeut. Ook voor kinderen in een rolstoel worden er leuke dingen aangeboden. De manage is volledig rolstoeltoegankelijk. Op manege ’t Zandeind worden regelmatig buitenritten en dagtochten gemaakt en het volgen van privélessen voor dressuur- en springruiters is ook mogelijk! Kinderfeestje? Ja hoor, dat kan ook! Kom jij snel eens langs? De limonade en koffie staan al klaar in de kantine.

Meer weten over Manege 't Zandeind? Klik dan op de roze websitebutton

Tip: Kidsproof heeft meer leuke Clubjes in Brabant voor jou op een rijtje gezet!

Manege 't Zandeind

Zandeind 43
5133 AB Riel
Openingstijden en kosten Voor openingstijden en kosten, klik op de roze websitebutton. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantie!

Vakantie!

Zin om in de vakantie nog even met het gezin op vakantie te gaan? Bij Kidsproof plus hebben wij geweldige vakantieadresjes voor je verzameld. Klik snel op de roze websitebutton voor vakantie inspiratie!

Inspiratie voor een tof vakantieadresje!

Samenwerkingen