Leer snowboarden!Terug naar het overzicht

Bereid je kind voor op de wintersportvakantie met een snowboardles van de Mentelity Foundation.
De Mentelity Foundation organiseert in samenwerking met het Gehandicapte Kind en Fonds GehandicaptenSport snowboardlessen, zodat kinderen met een lichamelijke beperking samen met hun gezin kennis kunnen maken met wintersporten.

De cursus organiseren ze twee keer per jaar, in de lente en in de herfst. Iedere cursus bestaat uit een blok van 10 lessen, welke gegeven worden in Snowworld Zoetermeer en Snowworld Amsterdam (Snowplanet). Tijdens deze lessen krijgen kinderen persoonlijke begeleiding om het snowboarden aan te leren of je techniek te verbeteren.

Ouders kunnen vanuit het lekkere, warme restaurant kijken naar hun zoon of dochter die geniet van de sneeuw!

Klik voor meer info door naar de website via de roze button.

Zin om met jouw kind eropuit te trekken? We hebben de leukste uitjes voor je op een rijtje gezet op onze themapagina Dagje Weg!

Mentelity Foundation

Rembrandtlaan 14a
3723 BJ Bilthoven
Toegankelijkheid en tips Voor deze lessen is het handig vooraf contact op te nemen met de organisatie om de mogelijkheden af te stemmen op de behoeften van jouw kind. Openingstijden en kosten Klik voor een overzicht van de data, tijden en kosten door naar de website via de roze button. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Daar wordt aan de deur geklopt..

Daar wordt aan de deur geklopt..

Wat spannend! Nog maar een paar nachtjes slapen en dan is het alweer Pakjesavond. Lees nog snel even onze Sintblogs voor heel veel inspiratie. Zo kan jij extra genieten van dit toffe kinderfeest!

Naar alle tips

Samenwerkingen