MuziekHannekeTerug naar het overzicht

MuziekHanneke maakt muziek met kinderen en volwassenen met een meervoudige beperking.

Hanneke Lamers geeft onder de naam MuziekHanneke muziek aan kinderen en jongeren met een meervoudige beperking in de Achterhoek en regio Zutphen. Dit gebeurt zowel in groepsverband, als via individuele muzieksessies. Deze muzieksessies kunnen ook online worden gegeven. 


Instrumenten en plezier 

Tijdens de muzieksessies maakt Hanneke gebruik van diverse instrumenten, zoals de dwarsfluit, trommels en de accordeon. Ook zang en muziek van de cd komen aan bod, als een soort mobiele orkestbak.

De kinderen genieten en leren van elkaar, door muziek worden zij geactiveerd of kunnen ze juist ontspannen. Het doel van de muzieksessies is om kinderen een muzikale beleving aan te bieden door passief en actief met muziek en muziekinstrumenten bezig te zijn. Natuurlijk is 'gewoon plezier beleven' het belangrijkste! 


Klik op de roze button en neem een kijkje op de Facebookpagina van MuziekHanneke!

TIP: Houd jij van muziek en ben je bijna jarig? Bij onze Feestjes pagina vind je toffe kinderfeestjes waar jullie samen muziek kunnen maken!

Muziek Hanneke


Toegankelijkheid en tips Zie Facebookpagina MuziekHanneke voor mogelijkheden Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Daar wordt aan de deur geklopt..

Daar wordt aan de deur geklopt..

Wat spannend! Nog maar een paar nachtjes slapen en dan is het alweer Pakjesavond. Lees nog snel even onze Sintblogs voor heel veel inspiratie. Zo kan jij extra genieten van dit toffe kinderfeest!

Naar alle tips

Samenwerkingen