RaceRunningTerug naar het overzicht

Toch lopen of zelfs rennen, ook al heb je een motorische beperking!
Een RaceRunner is een soort driewielloopfiets, zonder pedalen en met een borststeun, waarmee je tócht kunt lopen of zelfs kunt rennen wanneer je een motorische beperking hebt. En RaceRunning is nu geintroduceerd als sport in Nederland!

Het doel van RaceRunning is dat je met een beperking toch lekker kunt sporten samen met je leeftijdsgenootjes! Is RaceRunning ook iets voor jou en/of jouw sportvereniging? Het RaceRunning Team van VUmc geeft RaceRunners in bruikleen, met de nodige informatie en natuurlijk ondersteuning. Dat is super handig, want zo kun je het vrijblijvend uitproberen! 

De RaceRunner lijkt ook nog eens zeer geschikt om je conditie te onderhouden of te verbeteren en om bij een sportactiviteit te participeren. 

Inmiddels zijn er RaceRunners aanwezig op meerdere atletiek- en sportverenigingen en ook op andere locaties zoals scholen en revalidatiecentra! Waar dit precies is, vind je op de site via de websitebutton!

Wil je meer hierover weten? Klik dan op de roze button om naar de website te gaan. 

Tip: Kidsproof deelt ook tips op Facebook!

RaceRunning is een initiatief van het Gehandicapte Kind.

Racerunning


Naar de website

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to school

Back to school

De kinderen mogen weer naar school. Dat wordt weer even wennen voor iedereen. Kun jij wel wat fijne tips gebruiken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt de 'back to school' nieuwsbrief zo in je inbox.

Ja ik wil de back to school nieuwsbrief

Samenwerkingen