Only Friends EindhovenTerug naar het overzicht

De sportclub voor kinderen en jongeren met een beperking in Eindhoven.
Het mooie van Only Friends is dat zij zelf geen beperking kennen. Hun slogan is dan ook:  “Je bent goed zoals je bent!”

Only Friends Eindhoven wordt mogelijk gemaakt door vrijwilligers, stagiaires en gerenommeerde ambassadeurs en sponsoren (Special Friends). Met inzet van allen willen ze het sporten voor kinderen en jongeren met een beperking tot in lengte van jaren mogelijk maken!

Only Friends vindt zijn oorsprong in Amsterdam in het jaar 2000. Dennis Gebbink is vader van Myron, een sportieve jongen, die tijdens zijn geboorte een motorische handicap heeft opgelopen. Wanneer Myron merkt dat hij zich bij de ‘reguliere’ (valide) voetbalclub niet meer zo thuis (en welkom) voelt, besluit Dennis om met een groepje jongeren te gaan voetballen op een veldje in Amsterdam. Only Friends is geboren, en inmiddels, na hard werken, veel lobbyen en heel veel liefde en energie geven bestaat Only Friends Amsterdam uit een groep van meer dan 700 sportende leden, die in 25 verschillende sporten actief zijn op het mooiste sportcomplex van Nederland en wijde omgeving.

Maak kennis met deze bijzondere club. In navolging van Only Friends Amsterdam kon Eindhoven uiteraard niet achterblijven! Ze zijn gestart met een volledig zelfstandige organisatie, met dezelfde uitstraling en intenties (en de liefdevolle begeleiding) van Dennis Gebbink en zijn team. Geïnteresseerd? Ga ook eens kijken of meld je aan en probeer een paar sporten uit!

Meer informatie? Klik op de roze websitebutton.

Tip: Vergeet je niet aan te melden voor onze nieuwsbrief dan krijg je alle nieuwtjes vers in je inbox!

Only Friends Eindhoven


Eindhoven
Openingstijden en kosten De contributie bedraagt € 120,00 per jaar per lid. Hiervoor mag je 2 sporten bij Only Friends Eindhoven doen. Voor elke volgende sport komt er een bedrag van € 20,00 per jaar per lid bij. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

SamenSpeeldagen

SamenSpeeldagen

Samen spelen is avontuurlijk en leuk voor iedereen!
Doe daarom mee met het SamenSpeelSpel van OERRR! Kinderen met en zonder beperking spelen samen en ontdekken met de boswachter dat iedereen kan spelen in de natuur.

Op 4 locaties in Nederland!

Samenwerkingen