Club Extra SportTerug naar het overzicht

Voor kinderen die geen aansluiting kunnen vinden bij het regulier sportaanbod in Weert.
Wil jij graag een uurtje per week komen sporten, maar heb je moeite om in een reguliere groep deel te nemen? Geef je dan op voor Club Extra. Daar krijg je tijdens deze activiteiten ‘extra’ aandacht.

‘Club extra’ is bedoeld voor kinderen uit de gemeente Weert die het lastig vinden om aan te sluiten bij de reguliere sport- en cultuuractiviteiten. ‘Extra’ verwijst naar kinderen die gedragsproblemen hebben of waarbij sprake is van een (licht)verstandelijke beperking.

Je kunt een keuze maken tussen sport- en beweegactiviteiten of cultuuractiviteiten (beeldend 2D en 3D, muziek en dans). Het is niet mogelijk om een mix te maken tussen sport- en beweegactiviteiten of cultuuractiviteiten. Je wordt bij de activiteit door minimaal twee professionals begeleid. Het doel is vooral dat je op sportieve of culturele wijze plezier kunt beleven. Natuurlijk zorgt deelname aan de activiteiten voor meerdere groeiontwikkelingen.

Wanneer
Iedere woensdagmiddag van 16:00 tot 17:00 uur. Start is 3 november en de laatste bijeenkomst is op 13 juli 2022. In de schoolvakanties is er geen activiteit.

Leeftijd
Kinderen van 8 tot en met 12 jaar kunnen zich aanmelden.

Bijdrage
€ 62,50 voor sport

Het is mogelijk een beroep te doen op jeugdsportfonds/ stichting leergeld.

Aanmelden
Bij vragen / nieuwsgierigheid of voor aanmelden, kun je bij Punt Welzijn (sport) informatie aanvragen of kun je worden aangemeld. Voor deelname aan de eerste activiteit vindt er altijd een kennismakingsgesprek plaats.

Voor de sport- en beweegactiviteiten: Gymzaal Markeent (St. Jozefslaan 102, te Weert)

Meer informatie vind je onder de roze websitebutton.

TIP: Kijk regelmatig op onze eventspagina voor toffe uitjes! Sla ook onze blogspagina niet over vol fijne tips en ervaringsverhalen!

Punt Welzijn


Weert
Toegankelijkheid en tips € 62,50 Openingstijden en kosten woensdagmiddag 16:00 tot 17:00 uur Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lente!

Lente!

Naar buiten! Ruik het voorjaar wat in de lucht hangt, ruik de bloemen en het gras en dartel als een lammetje in het rond! Wij worden zo blij van het voorjaar! Ontdek onze Events-Pagina voor de leukste uitjes dit seizoen.

Lente-inspiratie

Samenwerkingen