PUUR! DansTerug naar het overzicht

Lekker in beweging zijn en plezier hebben in wat je doet, dat is bij PUUR! Dans het belangrijkste!
Bij PUUR! Dans voor mensen met een beperking draait het vooral om lekker in beweging zijn en plezier hebben in wat je doet. Iedereen met een beperking krijgt bij hun de kans om in groepsverband te dansen en te stralen!

In iedere les worden de leerlingen op hun eigen niveau aangesproken en uitgedaagd zodat bij iedereen het beste naar boven kan komen. In de danslessen, workshops, optredens en overige activiteiten van PUUR! staan dan ook individuele aandacht, zelfvertrouwen en ontwikkeling centraal.

PUUR! verzorgt naast danslessen ook workshops en optredens. Tijdens een optreden vinden de leerlingen het geweldig om te laten zien wat ze kunnen. Workshops kunnen als eenmalige activiteit of als lessenreeks op bijvoorbeeld een speciaal onderwijs school geboekt worden. Het is zelfs mogelijk om PUUR! te vragen voor een kinderfeestje, sportdag of als activiteit voor een woongroep.

Vind je het leuk om eens een proefles te volgen? Neem dan via de roze website button om contact op te nemen! 

?Tip: Een lekker hapje eten gezellig met de familie bij restaurantjes in de buurt!

PUUR! Dans


Toegankelijkheid en tips ? Toegankelijk voor iedereen met een beperking Openingstijden en kosten Kinderdans 6+ €6,50 per les
Streetdance 18+ €7,50 per les
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to school

Back to school

De kinderen mogen weer naar school. Dat wordt weer even wennen voor iedereen. Kun jij wel wat fijne tips gebruiken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt de 'back to school' nieuwsbrief zo in je inbox.

Ja ik wil de back to school nieuwsbrief

Samenwerkingen