Rijvereniging de HazelaarTerug naar het overzicht

Kom zorgeloos genieten van het paardrijden bij Manege de Hazelaar!
De Hazelaar is geen doorsnee rijvereniging, een van de doelstellingen van deze vereniging is het bevorderen van de integratie tussen valide ruiters en ruiters met een beperking. Paardrijden is namelijk voor iedereen! 

De rijvereniging is volledig aangepast, is rolstoeltoegankelijk en heeft de ANBI-status. 

Daarnaast verrichten de meeste valide ruiters vrijwilligerswerk op en rond de manege. Zij helpen voornamelijk met het begeleiden van de ruiters met een beperking tijdens de lessen. Hoewel het paardrijden een therapeutische werking kan hebben, is het niet de enige reden om paard te rijden bij de Hazelaar. De valide en ruiters met een beperking komen vooral om het plezier in het paardrijden!

Bij “De Hazelaar” worden lessen gegeven in kleine groepen. De lessen worden ingedeeld naar het niveau van de ruiter. Voor beginnende ruiters en voor ruiters die vanwege hun handicap niet alleen kunnen op- en afzadelen en rijden, zijn er vrijwilligers om een handje te helpen. Voor deze ruiters geld ook dat een toelatingscommissie bekijkt of de beginnende ruiter fysiek in staat is om veilig te kunnen paardrijden alvorens met de lessen te starten.

Wil je meer informatie? Klik op de roze button om naar de website te gaan.

Tip: Volg Kidsproofplus.nl op Facebook!

Rijvereniging de Hazelaar

Hazelaarweg 25
3053 PM Rotterdam
Toegankelijkheid en tips Maandag t/m vrijdag 09:00 - 21:30
Zaterdag 09:00 - 19:00
Zondag 09:00 - 13:00
Openingstijden en kosten Zie website voor meer informatie Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Heb jij onze laatste nieuwsbrief al ontvangen? Daar staan super veel leuke interessante uitjes in die je met het gezin kunt ondernemen deze zomervakantie. Klik dus snel op de roze button om deze te lezen. Je kunt je natuurlijk ook nog even aanmelden hiervoor en dan ontvang je hem voortaan gelijk in je inbox!

Neem snel een kijkje!

Samenwerkingen