Sporten met een beperkingTerug naar het overzicht

Heerlijk sporten en bewegen voor kinderen vanaf 4 jaar met een beperking op Goeree Overflakkee.
Sport4All GO is gespecialiseerd in het aanbieden van sport en bewegen aan kinderen vanaf 4 jaar. Bij Sport4All GO is er voor iedereen een passend sportaanbod.

Ben je 13 jaar of ouder met een (verstandelijke) beperking, dan biedt Sport4All GO maar liefst 5 sporttijden per week voor jou aan. Deze zijn in Sommelsdijk, Den Bommel en in Stellendam.

Iedere dinsdag van 15.30 tot 16.30 uur komen de jongens en meiden in de leeftijd van 9 - 12 jaar met een (verstandelijke) beperking sporten & bewegen onder begeleiding van een bewegingsagoog van Sport4All GO in Sommelsdijk (na de zomervakantie in de Staver).
Iedere week een andere les met veel verschillende soorten bewegings-& belevingsvaardigheden. Zijn het de ene keer loopvormen, is het even later beter leren samenspelen met handbal. Maar net zo goed evenwicht-& coördinatie tijdens een hindernisbaan.
Het leren omgaan met andere kinderen (sociale vaardigheden), positieve ervaringen mbt het eigen kunnen en het eigen lijf (zelfvertrouwen) zijn allemaal facetten welke aanwezig zijn tijdens de sportlessen bij Sport4All GO voor kids met een (verstandelijke) beperking.

De jongste sportgroep bij Sport4All GO zijn de jongens en meiden in de leeftijd van 4-8 jaar met een (verstandelijke) beperking.
Iedere maandag van 16.00 tot 17.00 uur sporten & bewegen ze onder begeleiding van een bewegingsagoog van Sport4All GO in Sommelsdijk (na de zomervakantie in de Staver).

(jong) volwassenen en ouderen met een beperking. ?Of je autisme hebt, AD(H)D, PDD-NOS, NAH, syndroom van down, ontwikkelingsachterstand, gedragsproblematiek en/of psychiatrische problemen, visuele en/of auditieve beperking, een motorische of verstandelijke beperking. Iedereen is welkom om te komen sporten bij Sport4AllGO.

Voor meer informatie klik je op de roze websitebutton.

TIP: neem ook een kijkje op onze kidsproof zorgpagina!

Sport4AllGO

Gerard Walschapstraat 10b
3245 MD Sommelsdijk
Toegankelijkheid en tips (verstandelijke) beperking & autisme Openingstijden en kosten zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kerstinspiratie!

Kerstinspiratie!

Op onze blogpagina vind je interessante verhalen, tips van ouders, weetjes, feitjes, DIY-tips en nog veel meer. In deze kerstperiode staat het bomvol kerstinspiratie! Klik door op de roze button om eens lekker uitgebreid te gaan lezen!

Lekker lezen maar!

Samenwerkingen