Sport en bewegen voor iederTerug naar het overzicht

Aangepast sporten in Flevoland, hier lees je er alles over!
Sport en bewegen is belangrijk voor iedereen, ook voor mensen met een beperking. Niet alleen vanwege de positieve effecten op de gezondheid, maar ook omdat sport een uitstekend middel is voor het bevorderen van sociale integratie.

Sportservice Flevoland is de uitvoeringsorganisatie én het kenniscentrum van het provinciale sport- en beweegbeleid in Flevoland. Doelstelling is om alle inwoners van Flevoland in beweging te brengen en te houden, ter bevordering van hun gezondheid, de regionale economie, de sociale samenhang en de maatschappelijke participatie. Meer informatie over wat zij doen, vind je op hun website.

Er zijn veel partners betrokken bij het aangepast sporten. Denk aan: sporters, sportaanbieders, zorgorganisaties, onderwijsinstellingen en gemeenten. Sportservice Flevoland is de verbindende factor tussen de gemeenten en andere organisaties. Dit doen zij door het stimuleren van samenwerking binnen de gemeente en provincie, maar ook daarbuiten. Zij zijn het aanspreekpunt voor sporters, sportaanbieders, gemeenten en zorgorganisaties en faciliteert de verbinding van diverse organisaties, zoals zorgorganisaties, sportaanbieders en onderwijs. Samen werken wij aan de kennisontwikkeling en uitwisseling, bewustwording en de vindbaarheid van het aanbod.

Week van het Aangepast Sporten
Ondersteuning nodig bij opstarten aanbod?
Sportaanbod bij je in de buurt
Lucky Wheels
Sport- en beleefdagen

Al deze informatie vind je op de site! Klik dus snel door naar de roze websitebutton!

TIP: neem ook eens een kijkje op onze kidsproof blogspagina!

Sportservice Flevoland

Het Ravelijn 50
8233 BR Lelystad
Toegankelijkheid en tips zie website Openingstijden en kosten zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Uitgelicht

De Grote Samenspeeldag

De Grote Samenspeeldag

Kom 4 juni naar toegankelijk speelfestival De Grote Samenspeeldag van De Speeltuinbende. Er zijn gave optredens en voorstellingen.
Maar kids kunnen ook circustrucs leren, klimmen, suppen, samen spelen, muziek maken en gamen.

Programma en tickets!

Samenwerkingen