Stichting KoprolTerug naar het overzicht

Stichting Koprol zet zich in om sportieve activiteiten te organiseren voor mensen met een beperking!
Koprol ontwikkelt haar sportieve activiteiten vanuit de visie dat sportief bewegen essentieel is voor het welzijn van lichaam en geest en dat er ongeacht de ernst, aard of duur van een beperking voor iedereen een sportieve activiteit mogelijk is!

Uitgaande van deze visie biedt Koprol een scala van aangepaste sportactiviteiten, allen onder deskundige begeleiding. Hiermee wil Koprol de sportieve wens van mensen met een chronische beperking optimaal verwezenlijken. Naast activiteiten waaraan iedere sporter kan deelnemen heeft Koprol specifieke sport- en spelgroepen voor o.a. mensen met COPD, hartaandoeningen en mensen met een doorgemaakt Centraal Neurologische Aandoening (bijvoorbeeld een CVA). Koprol heeft deze sportgroepen in niveaus van intensiviteit/ zwaarte samengesteld.

Aanbod op maat voor alle sportgroepen betekent dat er gespecialiseerde activiteiten ontwikkeld en aangeboden worden op basis van de mogelijkheden, wensen en belastbaarheid van de sporter! Wat zou jij graag willen en kunnen?

Wil je meer informatie? Klik op de roze button om naar de website te gaan. 

Tip: neem ook eens een kijkje tussen de toegankelijke vakantieplekjes die we hebben verzameld. 

Stichting Koprol

Weezenhof 4771 A
6536 DP Nijmegen
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantie!

Vakantie!

Zin om in de vakantie nog even met het gezin op vakantie te gaan? Bij Kidsproof plus hebben wij geweldige vakantieadresjes voor je verzameld. Klik snel op de roze websitebutton voor vakantie inspiratie!

Inspiratie voor een tof vakantieadresje!

Samenwerkingen