SportFUNTerug naar het overzicht

Een wekelijks sportprogramma voor kinderen met een GGZ-indicatie.
Het wekelijkse sportprogramma SportFUN vindt elke woensdagmiddag plaats voor kinderen die geen aansluiting vinden bij het reguliere aanbod. Onder begeleiding van professionele sporttrainers én een pedagogisch deskundige kunnen kinderen in kleine groepen lekker sporten. Voor kids vanaf 6 jaar!

Introductielessen
Je meldt je in eerste instantie aan voor de 3-weekse introductieperiode. Dit is voor jouw kind een laagdrempelige manier om met de lessen, sporttrainers en mede-sporters kennis te maken. Wil jouw kind blijven sporten? Na deze drie weken zal in overleg bepaald worden in welke groep jouw kind het beste past en sport jouw kind nog 10 weken door.

Er komen verschillende sporten en spellen aan bod tijdens de lessen, wat het sportprogramma ontzettend afwisselend maakt. Schrijf je dus snel in en doe mee!

Klik voor meer info en een overzicht van de kosten door naar de website via de roze button!

Tip! Volg ons ook op Facebook!

Stichting Sport-Z - De Meent Bauerfeind

Terborchlaan 301
1816 MH Alkmaar
Openingstijden en kosten Groep 6 t/m 10 jaar: van 15.00 tot 16.00 uur
Groep 11 t/m 17 jaar: van 16.15 tot 17.15 uur
Naar de website Direct mailen

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Uitgelicht

Lente!

Lente!

Naar buiten! Ruik het voorjaar wat in de lucht hangt, ruik de bloemen en het gras en dartel als een lammetje in het rond! Wij worden zo blij van het voorjaar! Ontdek onze Events-Pagina voor de leukste uitjes dit seizoen.

Lente-inspiratie

Samenwerkingen