Surf ProjectTerug naar het overzicht

Laat jouw kind via het Surf Project onder professionele begeleiding kennis maken met deze stoere sport.
Het Surf Project geeft surfles aan kinderen met het syndroom van Down, autisme en ADHD. Het surfen heeft een positief effect op de ontwikkeling van kinderen en geeft het zelfvertrouwen een enorme boost. Het Surf Project wordt gerund door enthousiaste vrijwilligers op verschillende locaties langs de Nederlandse kust. Voor kinderen vanaf 8 jaar!

De lessen zijn aangepast aan de doelgroep. De groepen waarin kinderen les krijgen zijn klein en overzichtelijk. Daarnaast krijgen ze niet alleen les van gecertificeerde instructeurs, maar worden ze in en om het water één op één begeleid door professionele vrijwilligers. Zij doen niks liever dan hun passie delen met jouw kind! 

Surfen is niet alleen heel erg leuk, maar het is ook bijzonder om te merken dat er na drie lessen al een verschil te zien is bij de deelnemende kinderen.

Benieuwd of de vrijwilligers van het Surf Project ook bij jou in de regio actief zijn? Klik voor meer info door via de roze button!

Tip! Volg ons op Facebook!

Surf Project


Openingstijden en kosten Klik door via de roze button voor de actuele data en tijden in de verschillende regio's. Naar de website Direct mailen

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Sport Experience Rotterdam

Sport Experience Rotterdam

Op zoek naar een nieuw sportclubje maar weet jouw kind nog niet precies welke sport bij hem of haar past?
Kom naar de Sport Experience in Rotterdam en maak kennis met de vele sporten die er zijn in Kralingen-Crooswijk en Noord!

Ontdek alle sportaanbieders

Samenwerkingen