Aangepaste skilessenTerug naar het overzicht

Skiën en snowboarden voor kinderen en volwassenen met een beperking bij The Ski is the Limit!
Skiën of snowboarden, lijkt jou dat ook geweldig? Neem eens een kijkje bij The Ski is the Limit in Hoofddorp. Zij bieden voor kinderen met een beperking aangepaste ski en snowboardlessen.

Kinderen en volwassenen met een zintuigelijke, verstandelijke of lichamelijke beperking kunnen terecht bij The Ski is the Limit. De ski en snowboardlessen zijn aangepast naar de behoefte van jou! Bij een lichamelijke beperking is het mogelijk om op de indorrrolbaan te zitskiën. De lessen zijn altijd onder begeleiding en het kan eventueel ook in groepsverband, denk hierbij aan een verjaardag, vrijgezellenfeest of familiegroep. Kom snel langs en beleef een unieke dag!

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

Meer geschikte clubjes voor kinderen met een beperking vind je in de rubriek clubjes!

The Ski is the Limit

Van Groningenhof 18
2134 LS Hoofddorp
Openingstijden en kosten Voor openingstijden en kosten, klik op de roze websitebutton. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

vakantieplannen maken

vakantieplannen maken

Wat een lekker weer! Wij komen al helemaal in de vakantiestemming. Heb jij al enig idee wat je wil gaan doen deze zomer? Of wie weet nog een lang weekend weg met Hemelvaart of Pinksteren? Check onze vakantiepagina vol fijne tips!

Vakantie inspiratie

Samenwerkingen